Edició 4.751 (des del 27/09/2007)
Edició 4.751 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimecres, 20 maig 2020

Claudio Tolcachir impartirà un seminari d’actuació online organitzat per TIMBRe4 i Temporada Alta

És autor i director d’obres com ara 'L’omissió de la família Coleman' i 'Próximo'

Redacció.- El director, actor i dramaturg argentí Claudio Tolcachir, un dels creadors habituals del festival Temporada Alta, impartirà un seminari d’actuació online organitzat per la sala teatral de Buenos Aires TIMBRe4 i Temporada Alta. Es tracta d’una proposta dirigida tant a actors i actrius com a alumnes avançats d’interpretació i les inscripcions estaran obertes des d’aquest dimecres 20 de maig fins al divendres 5 de juny.

A partir d’un monòleg escrit pel mateix Claudio Tolcachir especialment per a aquest taller, l’objectiu és que cada participant desenvolupi la construcció d’una escena o d’una seqüència de situacions per treballar de manera personalitzada a partir d’eixos com el pensament, l’acció, la imaginació, l’observació, l’exploració, la llibertat i l’autogestió. El seminari té una durada prevista de 24 hores i, davant la impossibilitat de realitzar trobades presencials, tindrà lloc del 15 de juny al 9 de juliol a través de la plataforma Zoom en horaris adaptats al públic europeu.

Claudio Tolcachir, que també és director i fundador de TIMBRe4, ha escrit i dirigit obres com ara Próximo, L’omissió de la família Coleman, Dinamo, El viento en un violín i Tercer cuerpo. La historia de un intento absurdo, que s’han pogut veure a les darreres edicions de Temporada Alta. Els seus muntatges s’han representat a més d’una vintena de països i la seva feina ha estat reconeguda amb múltiples premis i nominacions internacionals.

Temporada Alta i TIMBRe4, una col·laboració amb història

El festival Temporada Alta aposta per la internacionalització de l’escena del país i per establir un pont d’intercanvi amb Iberoamèrica gràcies a la col·laboració amb espais i centres culturals com TIMBRe4. El febrer d’aquest 2020 va celebrar-se la vuitena edició de Temporada Alta a Iberoamèrica, que des del principi ha comptat amb el suport de l’Institut Ramon Llull i que té lloc anualment a les ciutats de Buenos Aires, Lima i Montevideo.

De manera extraordinària, entre abril i maig d’aquest any, s’ha celebrat una edició virtual de Temporada Alta Buenos Aires amb una programació digital dissenyada per mantenir el vincle amb el públic durant la situació de confinament provocada pel COVID-19, que ha tancat amb més de 35.000 visionats.Escenaris

L’Escena Poblenou aixeca el teló amb més llenguatges escènics que mai

17/10/2011 05:00
Cinema

Arriba ‘Declaración de guerra’, la gran revelació del Festival de Cannes

09/02/2012 01:33
Lletres

Màrius Serra parla en la seva nova novel·la sobre l’esperança i esperit de superació

31/07/2013 5:06
Escenaris

Ave Salve

25/11/2012

Es celebra el 10è aniversari de Les Nits del Coro de Sarrià de Ter

Amb les artistes Marina García i Ana Yanini, amb un fragment de “Sed o no sed”, un exercici de clown i teatre gestual

Redacció.- El proper dijous 1 d’octubre a les 21:30 h es celebra una funció especial per commemorar el desè aniversari de l’inici de la programació de cafè teatre a Sarrià de Ter “Les Nits del Coro”. La celebració, prevista per al mes de maig i posposada per les restriccions de la COVID, comptarà amb la […]