Edició 4.752 (des del 27/09/2007)
Edició 4.752 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dijous, 16 gener 2020

Clara Segura i Bruno Oro estrenen Cobertura al Teatre de Salt

El muntatge farà temporada al teatre Romea de Barcelona i ja té una gira prevista per Catalunya

Redacció.- Divendres 17 s’estrena, al Teatre de Salt, Cobertura, el nou espectacle de Bruno Oro i Clara Segura, una dècada després de l’èxit de la serie televisiva Vinagre. Amb gairebé totes les entrades exhaurides, el muntatge es podrà veure també el dissabte 18 i el diumenge 19. Dirigida per la pròpia Clara Segura, l’obra farà temporada al Teatre Romea de Barcelona i ja té prevista una gira per Catalunya.

Els dos intèrprets es retroben sobre els escenaris per despertar rialles i encarnar a múltiples personatges en aquesta vibrant comèdia sobre el món del cinema i les relacions humanes en l’era d’Internet. Amb text d’Alejo Levis (Immortal, Life Spoiler) i del mateix Bruno Oro, la comèdia interpel·la al públic i el converteix en protagonista actiu d’una trama al voltant de l’amor, el desamor, l’èxit i el fracàs.

Amb Cobertura, el Teatre de Salt dona el tret de sortida a una programació que s’allargarà fins al juny i que inclou grans noms de l’escena, com Mario Gas, Pol López, Alícia Gorina, les T de Teatre, Míriam Iscla, Anna Moliner o David Bagés, companyies del territori, i un cicle de teatre amateur.

Sinopsi

El Guillermo Peñalvar, un director de cinema argentí, ha d’enfrontar-se amb el passat al rebre un homenatge per la cèlebre pel·lícula que el va dur a la fama i a conèixer la seva actual parella, l’actriu Roxana.
En l’actualitat, 10 anys més tard del rodatge, la parella pateix una crisi que només fa que agreujar-se amb l’edat i l’auge de les noves tecnologies. La Roxana, per la seva part, és una icona feminista a les xarxes i la seva carrera està en un gran moment, mentre que la trajectòria d’en Guillermo viu un evident declivi i té problemes de salut. La projecció de la pel·lícula els pot fer recordar allò que els va unir, però una avaria general en el sistema atura l’esdeveniment i fa perillar totes les connexions.

Aconseguirà la Roxana recuperar aquesta connexió, o podran viure sense ella?

Bruno Oroclara seguracoberturasaltTeatre Salt

Arts

100 números de la revista Bon Art

22/06/2008
Cinema

Lluís Danès, ha presentat el seu film El sueño de Eleonor al Centre d?Art Reina Sofía

12/12/2008
Videoclips

S’està fent fosc

03/02/2010
Arts

El MNAC participa amb més de 2.000 imatges d’obres modernistes al projecte Partage Plus

09/11/2013

4a edició dels premis del concurs d’iniciatives per a la transició energètica impulsat per Som Energia i Coop57

El Germinador Social premia tres comunitats energètiques locals i cinc iniciatives més per afrontar la pobresa i la transició energètiques

Redacció.- El jurat de la 4a edició del Germinador Social, el concurs d’iniciatives per a la transició energètica impulsat per Som Energia i Coop57, ha decidit atorgar el premi especial de Comunitats Energètiques Locals a tres projectes: 1r premi: Comunidad Energética de Monachil, de la cooperativa CooperaSE (5.000 €) – Creació d’una comunitat energètica que produeixi […]