Edició 4.370 (des del 27/09/2007)
Edició 4.370 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 6 març 2019

El chico de la última fila amb Míriam Iscla i Sergi López arriba al Teatre de Salt

Anna Ycobalzeta, David Bagés, Guillem Barbosa i Arnau Comas completen el repartiment d’aquesta peça de Juan Mayorga

Redacció.- El Teatre de Salt presenta El chico de la última fila el proper dissabte 9 de març en doble funció a les 18 i a les 21 h. Un dels espectacles més aclamats d’aquesta temporada teatral a Barcelona. Aquesta història de Juan Mayorga, que ja va guanyar el premi Max al millor text el 2008, està dirigida per Andrés Lima i produïda per la Sala Beckett.

Per primera vegada Sergi López (El laberinto del fauno, Harry un amigo que os quiere, Non Solum… ) protagonitza una obra de teatre de text i, segons la crítica, ho fa amb nota. A sobre l’escenari el veurem acompanyat de Míriam Iscla, Anna Ycobalzeta, David Bagés i els joves Guillem Barbosa i Arnau Comas. Aquests últims actors, seleccions en un càsting, formen part de Els Malnascuts, el laboratori de creació jove de la Beckett

Aquest inquietant text que Andrés Lima porta sobre l’escenari parla de la relació actual dels joves amb la ficció. Els exercicis de redacció d’un estudiant (Guillem Barbosa) absorbit per escriure sobre la família dels seu amic, captiven al seu professor de literatura (Sergi López) i a la seva dona (Míriam Iscla) fins al punt d’atrapar-los en una perillosa espiral on realitat i ficció es fonen.

Mayorga, és un dels autors teatrals més reconeguts, actualment està irrompent amb força a l’escena europea. Aquest mes de març també s’estrena aquesta peça al Piccolo de Milà i els seus textos són representats arreu.

Postfunció amb els protagonistes
Després de la funció de les 21 h els protagonistes de l’espectacle oferiran una postfunció organitzada per El Club, el club d’espectadors de la Fundació La Ciutat Invisible. Una activitat oberta a tots els espectadors.Escenaris

“Garbuix” al Teatre Municipal de Girona de mà del Circ d’Hivern

26/04/2016
Cinema

Luis Tosar protagonitzarà el nou film de Jaume Balagueró

14/02/2010
Escenaris

Joglars estrenarà al festival GREC la versió en català de VIP, una comèdia negra sobre l’educació condescendent

17/05/2015
Tendències

Jaume Masdeu serà el nou corresponsal de Catalunya Ràdio a Brusel.les

30/11/2008 5:12''