Edició 4.501 (des del 27/09/2007)
Edició 4.501 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 26 abril 2016

CanetRock016 i Dream Nepal se solidaritzen amb els orfes de Katmandú

Un any després del terretrèmol, el festival i la ONG porten La raíz a Nepal

CanetRock 016 es solidaritza amb les víctimes del devastador terratrèmol que ara fa un any va assolar el Nepal. És per això que organitzà pel proper dimarts 26 d’abril a les 21 hores un concert benèfic amb l’ONG Dream Nepal per recaptar fons per inaugurar un nou orfenat.

Presentat pel Mag Lari, l’espectacle comptarà amb les actuacions d’artistes compromesos com Elena Gadel, Manu Guix, Jofre Bardagí i Joan Rovira. La sala Luz de Gas acull una vetllada solidària on l’import íntegre de les entrades es destinarà a posar en marxa el centre d’ acollida MalaHome de Dream Nepal.
amb l’ONG Dream Nepal per recaptar fons per inaugurar un nou orfenat.

La Raíz viatja al Nepal

CanetRock ha decidit portar música a aquest orfenat i també al campament de refugiats de Chuchepatti, a Katmandú. És per això que el festival finançarà el viatge de la banda valenciana La Raíz, amb l’objectiu de fer costat i entretenir els afectats pel terratrèmol. La Raíz organitzarà també tallers de música per als més petits.

Sobre Dream Nepal

Dream Nepal és una entitat sense ànim de lucre formada per un grup de voluntaris alguns d’ells membres de la organització de Canet Rock. L’equip que ha viatjat des de fa 10 anys al Nepal col·laborant amb diferents organitzacions, coneix profundament la realitat i les necessitats del país i es per això que ha iniciat un projecte per combatre la situació de vulnerabilitat dels nens i nenes del Nepal, en especial, d’aquells que són orfes o les famílies dels quals estan empresonats i no se’n poden fer càrrec. MalaHome és una casa d’acollida per tenir cura d’aquests menors i contribuir a millorar les seves vides i oferir-los les mateixes oportunitats i drets que la resta.

barcelonaconcert solidarifestivalONG

Música

Roger Mas i Benjamim Taubkin revisiten junts repertori del cantautor català en el concert inaugural del 26è Mercat de Música Viva de Vic

17/09/2014
Música

XV Concurs de maquetes Sona 9

07/03/2015
Música

El grup alguerès Mudras Quartet fa una gira per Catalunya promoguda pel Sunset Jazz Club

02/12/2013
Tendències

Cultura, art, creació i pensament es donen la mà a Roca Umbert Fàbrica de les Arts

26/07/2009 06:44''