Edició 4.776 (des del 27/09/2007)
Edició 4.776 (des del 27/09/2007)
Titulars | Divendres, 25 setembre 2020

CaixaForum reflexiona sobre com la pandèmia ha canviat el món

Un cicle organitzat expressament de forma digital i amb una sessió final presencial

Redacció.- La Fundació ”la Caixa” ha iniciat un cicle de converses entre filòsofs, pensadors, investigadors, escriptors i periodistes que reflexionen sobre qüestions centrals que, arran de l’aparició de la COVID-19, han adquirit nous matisos i requereixen noves respostes. L’ètica, les relacions i els vincles, els diàlegs entre el Nord i el Sud, la comunicació i la tecnologia, l’educació i les narracions de futur són els sis eixos del cicle Fora d’eix. Desplaçaments d’una pandèmia.

El cicle, organitzat expressament de forma digital i amb una sessió final presencial, es podrà seguir íntegrament a l’Àgora Digital de CaixaForum. Els diàlegs es publiquen cada dijous a l’Àgora Digital del web de CaixaForum, i ja se’n pot veure el primer, a càrrec de la filòsofa Begoña Román i l’escriptor José Ovejero. Aquest dijous arribarà el segon, sobre comunicació i tecnologia, amb Marta Peirano i Remedios Zafra. També hi intervindran el filòsof Josep Maria Esquirol, l’escriptora Marta Sanz, la periodista Patricia Simón i l’activista Moha Gerehou, entre d’altres.

 Música

Temps de zel, l’últim disc de Miquel Abras

08/06/2010 08:37
Cinema

Robert Bellsolà estrena el seu film independent ‘Passi el que passi’

19/12/2011 11:55
Escenaris

Aquest dissabte es va cloure la 14a edició de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca

05/05/2013
Turisme

El Centre de Visitants del Gironès celebra un any amb propostes per a tots els públics

26/03/2012

Bòlit presenta Otro modo de hacer juegos con las manos amb Anna Dot i Alba Sanmartí

Dues performances de la seva participació dins el projecte de comissariat Obres els dipòsits

Redacció.- Aquest dissabte 24 d’octubre a les 19.30h i les 20.30h al Bòlit_StNicolau tindran lloc les dues performances amb que les artistes Anna Dot i Alba Sanmartí presentaran Otro modo de hacer juegos con las manos la seva participació dins el projecte de comissariat Obres els dipòsits de Frederic Montornés. Obres els dipòsits és el títol […]