Edició 4.531 (des del 27/09/2007)
Edició 4.531 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 21 agost 2017

CaixaForum Barcelona dedica una vetllada a la màgia i l’ocultisme

Amb motiu de l'exposició de Tony Oursler

Redacció.- L’Obra Social ”la Caixa” presenta una nova edició de les Nits d’Estiu, la programació d’arts escèniques, música i arts urbanes, que porta a les vetllades dels dimecres de juliol i agost a CaixaForum Barcelona les iniciatives artístiques més rellevants arribades d’arreu del món.

El proper 23 d’agost tindrà lloc la Nit de la Màgia i l’Ocultisme que, aprofitant l’exposició de Tony Oursler, presenta un programa d’activitats molt extens que inclou l’espectacle “L’Impossibilista” de Sergio Buka, dos espais de màgia temàtica al voltant del mentalisme i del cinema, a més de demostracions de màgia de petit format.

D’aquesta manera, el visitant podrà submergir-se en el món de la màgia tot observant l’exposició i accedint a mostres que inclouran jocs d’il·lusions, fenòmens enginyosos en directe i teoria sobre la història de les arts màgiques i l’ocultisme.

La Nit de la Màgia i l’Ocultisme pretén ser una celebració de les arts màgiques a casa nostra, aprofitant l’exposició de Tony Oursler que acull CaixaForum Barcelona. D’aquesta manera, el dimecres 23 d’agost a partir de les 20h tindran lloc diverses activitats simultànies que mostren el bo i millor d’aquestes experiències escèniques. D’una banda, s’habilitaran dos espais de màgia temàtica que giraran al voltant del cinema i del mentalisme, establint les relacions de la màgia amb aquests dos gèneres. A més, hi haurà un tercer espai dedicat a les demostracions de màgia de proximitat i petit format.

L’Impossibilista, de Sergio Buka, és un espectacle que s’endinsa en un viatge per explorar els límits entre la il·lusió i la realitat en un món imaginari i de desitjos. A través de tècniques i eines de màgia de prop, Buka realitza manipulacions de la realitat que arriben a l’espectador de forma directa i creant múltiples realitats possibles i impossibles, creant un nou univers creatiu.
Aquest espectacle posarà el punt final d’aquesta jornada dedicada a la màgia i l’ocultisme.

> Informació complementàriaMúsica

16×16: Setze jutgesses per al 2016, nova exposició de l’Institut Català de les Dones i la revista Enderrock

01/06/2016
Exposicions

El MNAT inaugura l?exposició ?Tàrraco pedra a pedra?

08/06/2009
Lletres

El IV festival Poetes sota la lluna presenta ‘El carrer que em du a casa’, un espectacle musical inèdit que recorre la poesia del Maresme

30/08/2018
Tendències

Jean-Paul Alduy inaugura la representació de la Comunitat d’Aglomeració de la capital nordcatalana

07/10/2010 26:31