Edició 4.568 (des del 27/09/2007)
Edició 4.568 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 12 gener 2017

Arriben al Poliorama dos clàssics de la dramatúrgia nord-americana

“Muñeca de Porcelana”, de David Mamet i “Cartas de Amor”, un text de A.R. Gurney

Redacció.- El 2 de febrer s’estrena al Teatre Poliorama “Muñeca de Porcelana”, un text que David Mamet va escriure per Al Pacino, protagonitzat per José Sacristán. Dirigida per Juan Carlos Rubio i adaptada per Javier Godino es tracta d’una de les primeres produccions que se’n fa arreu del món després de la seva estrena absoluta a Broadway a finals de 2015. Sacristán interpreta un milionari en una reflexió sobre els límits del poder i la seva impunitat. El protagonista està a punt de jubilar-se per dedicar-se en exclusiva a la seva jove promesa, a qui acaba de comprar un avió, quan rep una trucada que canviarà el seu destí.

L’obra estarà en cartellera sis setmanes fins que li agafi el relleu “Cartas de Amor”, un text del nord-americà A.R. Gurney protagonitzat per Júlia Gutiérrez Caba i Miguel Rellán, que ha fet temporada a Teatros del Canal. Va llegir-se en públic per primer cop a la Biblioteca de Nova York per passar després a l’off Broadway abans de fer el salt al teatre comercial de la mà de John Rubinstein i Kathleen Turner l’any 1989. El passat 2016, Ali McGraw i Ryan O’Neal van tornar a interpretar aquest text, 45 anys després del rodatge de Love Story. “Cartas de Amor” repassa el periple vital i l’atracció mútua entre Melissa Gardner i Andrew Makepeace, dos personatges de la bona societat americana, a través de les cartes que s’han escrit al llarg de cinc dècades.

MUÑECA DE PORCELANA, David Mamet. Amb José Sacristan i Javier Godino. ESTRENA 2 DE FEBRER.

CARTAS DE AMOR, A.R. Gurney. Amb Julia Gutiérrez Caba i Miguel Rellán. ESTRENA 14 DE MARÇ. Dues úniques setmanes.Cinema

Un mico farà que una família sueca emprengui un viatge cap a Thailandia

27/07/2018 1:38
Exposicions

Tordera porta al CCCB “Ciutat Subterrània 03”, els projectes realitzats per les participants a la III residència de joves creadors a Mas Panella

22/02/2016
Escenaris

Albert Pla repasarà el millor del seu repertori a un concert a Badalona

12/11/2018
Tendències

Aquest diumenge arrenca la setena edició de Fòrum Gastronòmic Girona

16/11/2018 5:56''