Edició 4.808 (des del 27/09/2007)
Edició 4.808 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dilluns, 27 octubre 2014

Arriba “Polònia, el musical” al Teatre Poliorama

Les funcions s'iniciaran el 7 de novembre i Bruno Oro, Queco Novell, Ivan Labanda, Mireia Portas, Xavi Serrano, Agnès Busquets, David Olivares i Anna Bertran són els intèrprets

“Polònia, el musical”, la nova producció teatral de MINORIA ABSOLUTA, començarà les seves funcions el 7 de novembre i s’estrenarà oficialment el 12 al Teatre Poliorama.

L’espectacle, dirigit per Xavier Ricart, incorporarà la plantilla habitual del Polònia de TV3, alguns membres de la qual ja vam poder veure a “La familia irreal”: Bruno Oro, Queco Novell, Ivan Labanda, Mireia Portas, Xavi Serrano, Agnès Busquets, David Olivares i Anna Bertran.

L’acció ens situa en el moment decisiu en què Artur Mas i els líder polítics pro-consulta intenten arribar a un acord sobre el futur polític del país. La cimera, que té lloc en un hotel, s’enfronta a múltiples dificultats. I a més Rajoy i Esperanza Aguirre estan disposats a tot per fer-la fracassar.

En la creació del text, en aquesta nova producció, hi figura la incorporació del dramaturg Jordi Galcerán (autor de l’aclamat Métode Grönholm i El crèdit -encara en cartell-) juntament amb els guionistes del Polònia: Jaume Buixó, Júlia Cot, Pau Escribano i Toni Soler. La participació de Galcerán a l’espectacle fa que aquest contingui una història de to vodevilesc on els actors expliquen una història amb un inci, un conflicte i un desenllaç.

Toni Soler, director del Polònia, preveu una bona acollida: “És una obra molt boja, com ho és el Polònia, però a més té un to de vodevil que la fa irresistible.”

Bruno Oro: “Som els bufons de la Cort, que ara està en flames, i ens pertoca satiritzar-la. Provocarem una catarsi i potser una reflexió de fins a quin punt la realitat no és més que una comèdia que ha renunciat al seny.”

“Polònia, el musical” fa un exercici per imaginar una possible futura situació i com seran les hores més decisives de la política catalana. Això sí, sempre des de l’humor i sense oblidar la mirada crí­tica, imparcial i carregada de mala llet característica del programa.

> Informació complementària

barcelonaminoria absolutamusicalpolòniaTeatre PolioramaTV3

Arts

El pintor Jacques Capdeville explica el seu procés creatiu

01/04/2008 4:10''
Cinema

Óscar Aibar dirigeix ‘El bosc’, una història d’Albert Sánchez Piñol

14/12/2012
Escenaris

Ramon Fontserè dirigeix Quim Masferrer en una tragicomèdia sobre el temps i la mort

11/10/2012
Tendències

La Fundació Lluís Carulla destaca la importància de la formació en el temps d’esplai en la construcció d’una societat cohesionada

03/09/2014

III Premis de la Música Balear 2020 al teatre Xesc Forteza

La cantautora i poeta Miquela Lladó rebrà el Premi d'Honor i el cantant i actor Llorenç Santamaria el Premi a la Trajectòria

Redacció.- La gala dels PREMIS ENDERROCK 2020 – III PREMIS DE LA MÚSICA BALEAR tendrà lloc aquest poper dijous 26 de novembre, a partir de les 20 hores, al Teatre Xesc Forteza de Palma. Durant la festa anual de la música illenca es desvetllaran els onze premis atorgats per votació popular als millors discos i […]