Edició 4.869 (des del 27/09/2007)
Edició 4.869 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimarts, 24 juny 2014

Aquest any 2014, Dagoll Dagom compleix el seu 40è aniversari de trajectòria professional

Per commemorar aquestes quatre dècades de treball i èxits acumulats, la companyia organitza un seguit d’activitats, entre les quals destaquen una Festa Popular a Montjuïc i la recuperació del seu muntatge més emblemàtic: Mar i Cel.

Festa Popular a Montjuïc amb concert i espectacle de música i color a la Font Màgica 

Dagoll Dagom vol celebrar amb tothom el seu aniversari, i per això el proper 16 de juliol tindrà lloc una Festa Popular en el marc del Festival Grec de Barcelona. Serà una nit especial amb dues cites: primer s’oferirà un concert obert al públic a l’escenari del Pavelló Mies Van Der Rohe on actors i músics que han format part de la companyia al llarg de la seva història interpretaran en directe els temes musicals més emblemàtics de la història de Dagoll Dagom, i en segon lloc la vetllada continuarà amb un espectacle de música, aigua i color en el qual la Font Màgica de Montjuïc ballarà al so de la banda sonora dels diferents espectacles de Dagoll Dagom, amb un medley preparat expressament per a l’ocasió. 

En el decurs de la festa també es desvetllarà en primícia el nou repartiment de Mar i Cel. 

Torna Mar i cel (setembre al Teatre Victòria) 

La celebració de Dagoll Dagom culminarà amb la recuperació del muntatge basat en l’obra del mateix títol d’Àngel Guimerà. L’obra, que ha esdevingut per la seva qualitat una referència obligada dins de la història del teatre –no només musical- del nostre país, s’estrenarà el proper 25 de setembre al Teatre Victòria amb un nou repartiment, nous efectes i tecnologia renovada. L’espectacle ja va triomfar a les temporades 1988-90 (Teatre Victòria) i al 2004-06 (TNC i després de nou al Victòria), aconseguint arribar al miler de funcions i al milió d’espectadors i alhora rebent l’elogi unànime de la crítica (l’obra va rebre 4 premis MAX).

> Informació complementària

40 anysbarcelonaDagoll DagomMar i Celteatre

Música

El Global Hope Festival inclou una Sèrie per a Joves Artistes per donar oportunitats a nous talents

21/05/2020
Cinema

“Eliminado”, cinta de terror dirigida per Levan Gabriadze

17/07/2015
Exposicions

El MNAT programa diferents activitats per aquest Nadal

27/12/2014
Exposicions

L’Espai Guinovart d’Agramunt embolcalla el seu 25è aniversari amb les VIenes Hores Sòniques

12/07/2019

El bon policia, la desconeguda comèdia de Santiago Rusiñol, arriba a El Maldà

Els actors Ricard Farré i Arnau Puig han adaptat el text i han creat una dramatúrgia pròpia

Redacció.- El 9 de febrer arriba a El Maldà l’estrena d’El Bon Policia, una adaptació de Ricard Farré i Arnau Puig de la comèdia de Santiago Rusiñol. De fet, una de les comèdies més desconegudes de l’autor. Una obra molt poc representada i que en la seva estrena al Teatre Romea el 10 de novembre […]