Edició 4.772 (des del 27/09/2007)
Edició 4.772 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dijous, 26 octubre 2017

ACVic exhibeix el treball del mallorquí Joan Morey guardonat amb el Premi de Videocreació 2017 a l’exposició Pantalla Doble

Morey exhibeix Cos Social, treball guardonat amb el Premi de Videocreació 2017, a ACVic

ACVic incorpora a l’exposició Pantalla Doble el treball de l’artista mallorquí Joan Morey guardonat amb el Premi de Videocreació 2017, fruit de la col·laboració entre els membres de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, LOOP Barcelona, Arts Santa Mònica i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El centre comença així la segona part de l’exposició en què la videocreació de Morey substitueix a la de Carles Congost el qual, no obstant, seguirà present amb altres treballs. ACVic ha dut a terme aquest divendres una reobertura de l’exposició amb motiu de l’exhibició de l’obra de Morey i amb la presència de l’artista que ha explicat la seva videoperformance al públic assistent.

A la seva videocreació, COS SOCIAL, Morey “analitza la relació de l’individu amb el fet social a través d’una performance sense públic enregistrada en vídeo”, com ell mateix explica. Com si es tractés d’una lliçó d’anatomia, es presenta un cos nu a mercè de l’observació i la manipulació per part d’un petit grup d’individus a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya, un lloc dissenyat per fer-hi disseccions humanes i per a l’anàlisi i exhibició anatòmica i que aquí esdevé escenari.

ACVic Centre d'Arts ContemporàniesArts Santa Mònicaloop Barcelonavideoart

Exposicions

Una exposició recorda el centenari de la mort del genial músic

17/03/2009 2:31''
Música

L’Acadèmia Catalana de la Música celebra demà la primera edició dels Premis Alícia

20/09/2019
Cinema

Cher torna al cinema com a protagonista d’un musical

16/12/2010 02:00
Escenaris

La federació d’ateneus estrena L’auca del senyor Esteve

04/03/2017

El poeta, narrador i dramaturg Enric Casasses és reconegut amb el 52è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes

Marcel Mauri: “La cultura és la nostra millor eina per construir un país just, un país cohesionat i un país lliure”

Redacció.-  El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha assegurat que “la cultura és la nostra millor eina per construir un país just, un país cohesionat i un país lliure” davant la repressió d’un Estat que persegueix els ciutadans per les seves idees. Ho ha dit en l’acte d’entrega del 52è Premi d’Honor de les Lletres […]