Edició 4.703 (des del 27/09/2007)
Edició 4.703 (des del 27/09/2007)
Titulars | Divendres, 5 juliol 2013

Arriba la 8ª edició del festival POESIA I +

Del 28 de juny fins el 12 de juliol Poesia i + s'instal·la a Caldes d'Estrac de Barcelona

Enguany, coincidint amb el desè aniversari de la Fundació Palau, el festival Poesia i + augmenta les activitats i referma la seva voluntat de presentar propostes actuals i arriscades i de convertirse en un dels festivals d’estiu de referència. El festival te lloc del 28 de juny al 12 de juliol a dos espais singulars de Caldes: el pati de la fundació i el Parc de Can Muntanyà (al costat de la fundació) amb una vista privilegiada sobre el poble i el mar.

En aquesta 8ª edició la música pren molt protagonisme: poetes i músics desfilaran durant les 9 nits del festival, des de clàssics de l’experimentació com Carles Santos i Pau Riba a propostes més noves com les d’Enric Casasses amb Pascal Comelade, El Petit de Cal Eril, Ajo & Judit Farrés i l’espectacle Reatule d’avars del Brossa Quartet de Corda, que uneix música clàssica i hip hop.

Una de les nits del festival, com és tradició des del seu naixement, acollirà la Nit de Poetes, en què veus destacades de la poesia catalana prendran la paraula com el recent premi Lletra d’Or Josep Pedrals, en Manuel Forano i la Núria Martínez Vernis. El festival també acollirà poetes que estan desenvolupant nous projectes escènics amb altres creadors. El diàleg de la poesia contemporània amb les altres arts és un tret distintiu del festival des dels seus orígens.

 

> Informació complementària

2013festivalmusicapoesia

Cinema

José Sacristan i Maria Valverde es despullen de complexes a ‘Madrid 1987’

12/04/2012 03:15
Arts

Clowns per a tots els públics

17/12/2008
Música

Jaume Bardina ens explica el sentit de la música de Pinkponi

12/07/2018 5:59
Arts

MACBA, 20 anys amb les portes obertes

23/11/2015

El colorista mural de Philip Stanton que homenatja els sanitaris ja llueix al metro

L’artista amb la col·laboració de pintures Titanlux ha realitzat la intervenció de gran format a l’estació de Guinardó / Hospital de Sant Pau

Redacció.- L’artista nord-americà Philip Stanton, en col·laboració amb pintures Titanlux, alumnes de l’escola Eina i Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), ha realitzat el mural de gran format que decora el vestíbul principal de l’estació Guinardó / Hospital de Sant Pau de la línia 4 de metro. La intervenció artística, que acoloreix una paret d’uns 60 […]