Edició 4.666 (des del 27/09/2007)
Edició 4.666 (des del 27/09/2007)
Titulars | Divendres, 29 maig 2020

65 produccions a la secció oficial de Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada

D’entre els llargmetratges, destaquen ‘La dona il·legal’, de Ramon Térmens; ‘La mort de Guillem’, de Carlos Marqués-Marcet

Redacció.- Un total de 65 produccions cinematogràfiques integren la Selecció Oficial de la tretzena edició del Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada, que se celebrarà del 26 de setembre al 3 d’octubre a Roda de Berà. L’Associació FIC-CAT organitza aquest festival, de caràcter competitiu, que té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

D’entre els llargmetratges, destaquen ‘La dona il·legal’, de Ramon Térmens; ‘La mort de Guillem’, de Carlos Marqués-Marcet; ‘L’ofrena’, de Ventura Durall; ‘Coses a fer abans de morir’, de Cristina Fernández Pintado i Miguel Llorens; ‘Terra de Telers’, de Joan Frank Charansonnet, i ‘Tocats pel foc’, de Santi Lapeira.

Pel que fa als documentals, s’estrenaran al Festival ‘Catalunya Nord, la llengua enyorada’, d’Eugeni Casanova i David Valls; ‘El cinema que no veiem’, de Marc Fàbregas; ‘El que fa segur el camí’, de Guiu Vallvé, Jana Vallvé i Clara Vallvé; ‘Ernest Lluch, lliure i atrevit’, de Josep Morell i Jordi Vilar; ‘Generació Kibbutz, d’Albert Abril, i ‘Raimon Panikkar, entre Orient i Occident’, de Carlota Casas.

El jurat determinarà les obres guanyadores que es donaran a conèixer durant la gala de cloenda, el dissabte 3 d’octubre. Durant aquest acte s’aplicaran les mesures higièniques, distàncies socials i protocols de seguretat que en aquell moment estiguin vigents.

L’Associació FIC-CAT forma part del Cens d’entitats de la llengua catalana des de l’any 2013.

 Lletres

El llibre de ficció en català més venut ha estat “Nosaltres dos”, de Xavier Bosch

24/04/2017
Cinema

“Rastros de sándalo” una història de germanes, amb Aina Clotet

28/11/2014

Els principals esdeveniments culturals catalans, protagonistes dels premis d?espots de Sies.tv

01/06/2009
Música

Qua4rt Pr1mera publicarà el seu nou disc el proper 23 d’octubre

18/09/2012

A la venda les entrades de DeltaChamber Music Festival 2020

Se celebrarà a Amposta del 28 de juliol al 2 d'agost

Redacció.- Ja es poden adquirir les entrades per a l’edició “Parèntesi” d’aquest festival internacional de música de cambra, que fa uns dies va presentar la seva edició més trencadora adaptada a la situació actual. “Parèntesi” inclou una quarantena de concerts individuals en tres llocs emblemàtics de la ciutat (Torre de la Carrova, pati de l’antic […]