Edició 4.347 (des del 27/09/2007)
Edició 4.347 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 31 març 2014

“Xènia, tens un whatsapp” el nou treball de l’escriptora Gemma Pasqual

Una novel·la sobre les relacions juvenils i les noves tecnologies

Estàs pendent tota l’estona del mòbil? Aguantes la respiració fins que no reps una resposta? Prioritzes un missatge de WhatsApp a qualsevol altra cosa?

La Xènia ho fa. Mira la pantalla totalment hipnotitzada. L’aparell li indica que en Carles està en línia. Espera impacient perquè aparegui a la part superior de la pantalla el gerundi del verb escriure. Li sembla sentir les campanetes. De tant que ho desitja, les té ficades al cap. No està boja, és amor, un sentiment nou per a ella, que tan aviat li fa volar mil papallones a l’estómac com la turmenta. En la seva vida res no és el que sembla, però ella, que sempre es queixa del final de les pel·lícules, aquesta vegada, que és la protagonista, està ben decidida a triar el final… O potser ho faràs tu?

Aquesta és la sinopsis del nou llibre llibre de Gemma Pasqual: “Xènia, tens un WhatsApp”, una obra en què s’endinsa en les relacions juvenils condicionades per les noves tecnologies. Com en els seus anteriors llibres la reexidida autora de Llàgrimes sobre Bagdad, Marina o Barça ou Barzakh ofereix històries fetes especialment per als joves, que són la gent que li agrada més; històries que, a més a més d’entretenir-los, els fan reflexionar sobre algun tema polític, social, cultural o d’actualitat. Sense donar cap missatge moralitzant. Històries que fan que els adolescents raonen, una cosa molt important en els temps que corren. Però, al mateix temps, oferint-los una literatura de qualitat que interessi a totes les edats.

> Informació complementària

adolescentsgemma pasqualmóvilsrelacionsTICXènia tens un whatsapp

Lletres

Jorge Wagensberg pronuncia la conferència inagural del IV Seminari sobre patrimoni literari i territori

13/11/2008
Cinema

‘Las flores de la guerra’, amb Christian Bale

09/03/2013
Cinema

Sitges reuneix el conte d’horror de Pascal Laugier i el thriller bèl·lic de Daniel Calparsoro

11/10/2012
Cinema

Un film basat en la novel·la d’Imma Turbau

29/01/2009 3:13''