Edició 4.674 (des del 27/09/2007)
Edició 4.674 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dilluns, 25 març 2013

XEIC! en directe a Barcelona

Xeic! Presenten el seu nou dissc "Batecs" en directe a Barcelona

Fa més d’una dècada que Xeic! batega en els escenaris. Una dècada en què el grup ha crescut, s’ha fet gran i ha presenciat el pas de nen rebel a jove madur. És en aquest punt on s’obre un nou horitzó de la mà del nou disc recentment publicat, ‘Batecs’ (2013). Aquesta és la quarta gravació després de ‘Xeic!’ (2008), ‘Birla!’ (2009) i Sirga (2011), que conté tota l’experiència i coneixements adquirits durant aquests últims anys, amb constància, voluntat i més de 250 concerts a l’esquena. La formació ha unit la força que sempre l’ha caracteritzat amb la tenacitat en el treball, per produir un disc madur, íntim i sincer. Mentre llança un missatge compromès que traspassi límits i arribi a llocs totalment desconeguts, aquest nou disc compta amb les col·laboracions destacades de Miquel del Roig, Iñaki Ortiz (cantant de Betagarri) i Màrius Serra (escriptor). El disc ha estat gravat als estudis La Casa Murada de Banyeres del Penedès i mesclat i masteritzat als estudis Elkar de Donostia amb la producció de B.V.A. Triku.

Xeic! no és només una expressió ancestral, és un crit per la llibertat que, mitjançant la seva música, pretén arribar a nous llocs i encomanar a tots la seva vitalitat, il·lusió i ganes de passar-ho bé. El nom d’aquest últim treball, ‘Batecs’, remet a la sensació física dels diversos sentiments que es poden experimentar en un moment concret, en una cançó. Viure bategant és sentir-se viu, observar i estimar tot el que ens envolta, per mirar, pensar, o senzillament per compartir. Els tretze temes que formen aquest nou disc són la síntesi d’un missatge llarg i ferma, que compartireu cada vegada que sonin els acords.

Xeic! en aquesta nova experiència a través de la seva gira “Batecs on Tour 2013”, farà una aturada a la Sala Apolo de Barcelona el dijous 25 d’abril.

> Informació complementària

2013batecscatalanafestivagiramusicapositivareivindicativaxeic

Música

Nou impuls a la música de la Catalunya nord

21/04/2011
Turisme

Neix Pirinexus, l’anella transfronterera de cicloturisme

15/09/2011
Lletres

Cristian Segura ens presenta “Ciment armat”

12/08/2013
Escenaris

La llegenda de la ciutat invisible de Kitege, millor producció de l’any 2013

25/04/2013

Campanya de les 11 denominacions per promoure el consum de vi català

Sota el lema Gaudeix del que és bo #ViCatalà, les DO busquen apropar al consumidor els vins catalans

Redacció.- Les 11 denominacions d’origen vitivinícoles catalanes (DO Alella, DO Catalunya, DO Conca de Barberà, DO Costers de Segre, DO Empordà, DO Montsant, DO Penedès, DO Pla de Bages, DOQ Priorat, DO Tarragona i DO Terra Alta) han unit esforços per promoure el consum de vi català, en una campanya pionera al sector. Sota el […]