Edició 3.647 (des del 27/09/2007)
Edició 3.647 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 13 juliol 2011

‘Volare’ porta a l?Antic Teatre l’essència humana sota la lupa de l’humor

L'espectacle és de la companyia Los Dos Dos i es podrà veure fins al 24 de juliol

‘Volare’ és “un cant a la llibertat, un himne a l’alegria des del punt de vista de dos perdedors”. Així de contundent resumeix el Piero Steiner, codirector i autor de l’espectacle, la filosofia que hi ha darrere d’aquesta tragicomèdia que es programa per primera vegada en continuïtat en un teatre de Barcelona. Serà a l?Antic Teatre del 14 al 24 de juliol.

L’altra meitat de la companyia Los Dos Los és l?Enric Ases, també codirector i autor d?aquest espectacle. Tots dos han passat per companyies com La Fura dels Baus, Els Tricicle o Marcel·lí Antúnez, i junts han creat aquest espectacle que es caracteritza per l’ús d’un llenguatge molt propi.

En l’obra apareixen dos personatges que no es coneixen. Estan en una sala d’espera, però no se sap què és el que esperen. Un espai aïllat, com una illa, de la qual no poden escapar, de la mateixa manera que les persones no poden fugir de la seva realitat. “L’obra parla de l’essència de les persones. En ella, representem des de l’humor, a dues persones que intenten surar en aquest món tan convuls. Intentem entendre la realitat, buscar solucions, però no s’arriba a cap resposta ni conclusió”.

L’escenografia, els personatges, han evolucionat durant els dos anys que han portat l’espectacle de gira per més de 60 teatres d’Espanya i el resultat és una proposta molt elaborada que provoca el riure del públic, còmplice de l’absurd d’algunes actituds humanes. L’humor el treballen des de metàfores i símbols que l’espectador assimila amb facilitat.

> Informació complementària

juliolteatre

Exposicions

Arts Santa Mònica i Elisava presenten l’exposició Decoding: Zoom in design

24/02/2017
Cinema

Incendies, la descoberta dels secrets d’una família

10/03/2011 02:25
Cinema

Àngel Quintana analitza l’esdevenidor del setè art al seu últim llibre, ‘Después del cine’

23/01/2012 08:41
Escenaris

Gairebé setze mil espectadors al Barnasants

30/03/2009