Edició 4.859 (des del 27/09/2007)
Edició 4.859 (des del 27/09/2007)
Televisió | Dilluns, 18 gener 2016
SiesTV a Twitter

"El humor es algo parecido a la felicidad, a la revolución y al amor"

Roberto Bolaño torna a Girona amb la 9a edició del Festival d’Art Independent Pepe Sales

El Festival d’Art Independent Pepe Sales és un espai cultural on creadors i artistes dediquen una obra inèdita a l’autor escollit. Cada any es dedica el festival a un personatge de culte que ha quedat lluny dels circuits convencionals de la difusió cultural i comercial.

L’associació cultural La Penyora, dirigida per Consol Ribas i Lluís Llamas, dedicarà la 9a edició del Festival d’Art Independent Pepe Sales a l’escriptor i poeta xilè Roberto Bolaño (1953-2003), un dels grans autors de la seva generació. Com és habitual, el festival tindrà lloc a finals de gener del 2016 amb la participació altruista d’artistes de diferents disciplines –música, poesia, dansa, cinema, arts plàstiques, etc.– que s’inspiraran en l’obra de Bolaño, el qual va viure uns anys a Girona a principi de la dècada dels vuitanta, concretament al carrer Caputxins, molt a prop del restaurant La Penyora, que va obrir el 1979.

 

Comentar ( ) Elisenda BautistaFestival d'Art Independent Pepe SalesLluís LlamasRoberto Bolaño

Segona jornada de l’itinerari Arts per educar en la incertesa, «Aprendre que ens necessitem els uns als altres»

amb la participació del filòsof Santiago Alba Rico, l’actriu Rosa Gamiz i les mestres Natàlia Nadal i Anna Figueras

Redacció.- L’emergència sanitària arrel de la Covid-19 ha obligat els centres educatius a reinventar-se per garantir el compliment de mesures com la distància de seguretat, la separació per grups bombolla o l’ús de la mascareta. Aquestes mesures han tingut efectes directes sobre el benestar emocional i físic de la comunitat educativa, així com en l’aprenentatge […]