Edició 4.698 (des del 27/09/2007)
Edició 4.698 (des del 27/09/2007)
Televisió | Dimecres, 10 agost 2016
SiesTV a Twitter

"El Calendari de l'Ermità" celebra 140 anys

Norbert Tomàs i Fra Valentí Serra autors del calendari 2016, que enguany estrena primera edició en català

Aquest any es compleixen 140 anys de l’edició anual ininterrompuda del popular “Calendario del Ermitaño de los Pirineos”. Per celebrar-ho, Edicions Morera publica un exemplar extraordinari, tant en castellà com per primer cop en català -El Calendari de l’Ermità-, actualitzant-ne continguts, seccions i col·laboradors, que el consoliden com a un referent indiscutible de la informació del calendari festiu i laboral del món rural, de la cultura tradicional i popular.

Les novetats d’aquest exemplar extraordinari se centren en continguts vinculats al món de les pràctiques agrícoles, i les aplicacions i cures de les herbes remeieres, a càrrec del frare caputxí Valentí Serra de Manresa, que hi col·labora per primer cop aportant tota la seva experiència en la matèria, recopilant dades com a arxiver del Convent dels Caputxins de Sarrià de Barcelona. (Reposició Novembre 2015)

Comentar ( ) Calendari de l'ermitàcuinar en temps de crisiEdicions Morerafra valentí serraNorbert Tomàsreceptari

Un projecte de la Universitat de Girona recorre la història i el present de 10 barris de la ciutat

Hi han participat 40 alumnes del Grau de Comunicació Cultural

Redacció.- La Universitat de Girona acaba de presentar el projecte “Itinerari pels barris de Girona”, una plataforma digital que permet conèixer la història i el present de 10 barris de la ciutat a través de vuit itineraris. El treball, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, va destinat als gironins i gironines per […]