Edició 4.634 (des del 27/09/2007)
Edició 4.634 (des del 27/09/2007)
Televisió | dijous, 27 desembre 2012
SiesTV a Twitter

Societat dictada

Andrés Jaque intervé al Pavelló Mies van der Rohe amb ‘Phantom. Mies as Rendered Society’

La Fundació Mies van der Rohe i la Fundació Banc Sabadell presenten la instal · lació “Phantom. Mies as Rendered Society “de l’arquitecte Andrés Jaque.

En ella, Jaque ha tret a la llum tot el que va trobar al soterrani de la instal·lació, des d’antics exemplars de cadires Barcelona i trossos de marbre travertí, fins estris de neteja i manteniment, acumulats al pavelló des de la seva reconstrucció el 1986.

En aquest tipus d’instal·lacions del Pavelló de Barcelona ja han participat diversos artistes plàstics i arquitectes de tot el món.

Comentar ( ) andrés jaquearquitecturaexposicionsMies van der Rohephantom
> El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya inaugura l’exposició temporal “PERILL! Salvats per la tecnologia” > El Museu de la Música inaugura l’exposició “Les guitarres d’en Quico Pi de la Serra” amb instruments cedits per l’artista > Neix cúpula de les Arts, una singular infraestructura cultural a l’Eixample Sud de Girona > La recent campanya d’excavacions al jaciment neolític de la Draga (Banyoles) aporta noves dades sobre l’arquitectura neolítica > L’Any Guinovart continua amb “Guinovart Volumètric. Alçada x Amplada x Profunditat”