Edició 4.750 (des del 27/09/2007)
Edició 4.750 (des del 27/09/2007)
Televisió | Divendres, 16 novembre 2018
SiesTV a Twitter

Aquest diumenge arrenca la setena edició de Fòrum Gastronòmic Girona

Aquest diumenge arrenca la setena edició de Fòrum Gastronòmic Girona

Des de Sies TV, podreu veure en directe totes les activitats que es fan a l’Auditori i cada dia publicarem un resum de les presentacions, demostracions, tallers, debats, etc d’aquesta gran cita gastronòmica.
El Fòrum s’allargarà fins dimarts dia 20, convertint una vegada més la ciutat de Girona en el punt neuràlgic de la gastronomia. Després de l’èxit de les últimes edicions, especialment la de l’any passat, el Fòrum torna amb un intens programa d’activitats, una clara aposta per la qualitat i la sostenibilitat, i la presència de grans figures del món de la gastronomia com ara Joan i Josep Roca, Rodolfo Guzmán, Esther i Nacho Manzano, Pepe Solla i Xoán Crujeiras,  Paco Pérez, Iolanda Bustos, o Jordi Cruz, entre molts altres.

Comentar ( ) Fòrum Gastronòmic Girona

El SAT! inaugura temporada i es retroba amb el seu públic familiar i de dansa

El proper 3 d'octubre amb l’espectacle Sopa de Pedres, de la companyia Engruna Teatre

Redacció.- El dissabte 3 d’octubre a les 17:30h el SAT! Sant Andreu Teatre celebra la inauguració de la temporada 2020-2021 amb l’espectacle Sopa de Pedres, de la companyia Engruna Teatre, una reflexió per a tots els públics sobre les persones que han de fugir de casa seva i la importància de la cooperació i del […]