Edició 4.668 (des del 27/09/2007)
Edició 4.668 (des del 27/09/2007)
Televisió | Divendres, 16 novembre 2018
Potser també t'interessa...
Resum del segon dia del Fòrum Gastronòmic
SiesTV a Twitter

Aquest diumenge arrenca la setena edició de Fòrum Gastronòmic Girona

Aquest diumenge arrenca la setena edició de Fòrum Gastronòmic Girona

Des de Sies TV, podreu veure en directe totes les activitats que es fan a l’Auditori i cada dia publicarem un resum de les presentacions, demostracions, tallers, debats, etc d’aquesta gran cita gastronòmica.
El Fòrum s’allargarà fins dimarts dia 20, convertint una vegada més la ciutat de Girona en el punt neuràlgic de la gastronomia. Després de l’èxit de les últimes edicions, especialment la de l’any passat, el Fòrum torna amb un intens programa d’activitats, una clara aposta per la qualitat i la sostenibilitat, i la presència de grans figures del món de la gastronomia com ara Joan i Josep Roca, Rodolfo Guzmán, Esther i Nacho Manzano, Pepe Solla i Xoán Crujeiras,  Paco Pérez, Iolanda Bustos, o Jordi Cruz, entre molts altres.

Comentar ( ) Fòrum Gastronòmic Girona

El Teatre Auditori de Granollers acull la projecció d’Assedegats, dirigida per Oriol Broggi

Una projecció en directe del nou espectacle de La Perla 29, amb la col·laboració del Festival Grec de Barcelona

Redacció.- El proper dilluns 13 de juliol a les 19.30 h es podrà veure a la pantalla de la Sala Gran del Teatre, en streaming, des de la Biblioteca de Catalunya, l’obra Assedegats, l’últim muntatge de La Perla 29, en el marc del Grec 2020 Festival de Barcelona. El Teatre Auditori projectarà la funció en directe del 13 de […]