Edició 4.816 (des del 27/09/2007)
Edició 4.816 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dilluns, 21 juliol 2008

Una trentena de dissenyadors participaran a 080 Barcelona Fashion

El festival de moda independent celebra la seva segona edició

El proper setembre arrenca 080 Barcelona Fashion, una mostra de moda independent que ha consolidat la seva aposta pel disseny i la creativitat
El calendari de desfilades consta de 15 shows, amb nou creadors catalans, tres d’internacionals i dues firmes convidades, una de les quals serà la creadora catalana Estrella Archs, que fins ara ha treballat per la firma Cacharel, i que per primera vegada presenta la seva col.lecció a l?Estat.

També hi haurà el showroom i el programa d?actes paral.lels, amb l?exposició de la dissenyadora basca Míriam Ocáriz i dues conferències a càrrec dels dissenyadors Estrella Archs i Lutz. Aquesta segona edició, 080 Barcelona Fashion s?instal.larà al pavelló 8 de Fira Barcelona, ubicat a la Plaça Espanya de Montjuïc.

Els dissenyadors catalans seleccionats han estat Bambi by Laura, EBP, Gori de Palma, Martin Lamothe, Teresa Helbig i Zazo & Brull. El calendari es completa amb tres dissenyadors emergents del projecte Bressol: Manuel Bolaño, Andrea Llosa i Nerea Lurgain Villar.

Set dissenyadors de la primera edició del projecte Bressol desfilaran al 080 Barcelona Fashion presentant les seves propostes per a la propera temporada Primavera-Estiu 2009. Aquests dissenyadors emergents seleccionats, ?que van ser els guanyadors del Premi Catalunya 2007? són Cristina Lapi, Inmaculada Vallverdú, Lola Coello, Rosa Tartas, Estefanía Azahara, Arturo Guillén i Krizia Robustella.

El jurat internacional que ha realitzat la selecció entre tots els aspirants que han optat a participar al 080 Barcelona Fashion està composat per sis experts internacionals amb experiència en el món de la moda i el disseny: Ann Demeulemeester, Franc Pairon, David Flameé, Jean-Luc Dupont, Sandra Domínguez i Bernardette Wittman Glittenberg.

A la fotografia apareix Emili Valero, secretari de Comerç i Turisme de la Generalitat, en un moment de la presentació de 080 Barcelona Fashion.
foto: Jorge Andreu

> Informació complementària

barcelonaediciofestival

Lletres

Els escriptors donen la seva versió de la Diada

22/04/2008 17:10''
Videoclips

Baetúria

28/12/2009 03:05
Escenaris

El SAT! avança la programació familiar i de dansa de la temporada 2020-2021

02/08/2020
Escenaris

El FITAG tindrà lloc entre el 27 i el 31 d’agost a nou municipis de la demarcació, amb Xile com a país convidat

21/08/2019 5:35"

Temporada Alta programa 4 espectacles familiars i per a tota la família aquest desembre

Gran reserva, Mon petit souvenir, Acróbata y Arlequín i El meravellós viatge de la Lea

Redacció.- Amb l’objectiu de fer arribar les arts escèniques a grans i petits, Temporada Alta continua programant espectacles familiars i per a tots els públics, alguns d’ells estrenes absolutes o que es veuran per primera vegada a Catalunya. Aquest desembre la programació del festival inclou 4 propostes diferents: Un repàs dels millors moments de Rhum […]