Edició 4.696 (des del 27/09/2007)
Edició 4.696 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimarts, 12 gener 2016

“Una giornata particolare” arriba al Teatre Auditori amb les entrades exhaurides

Dos actors punters de casa nostra, Clara Segura i Pablo Derqui, interpreten l’obra dirigida per Oriol Broggi, dissabte 16 de gener

Clara Segura i Pablo Derqui donen nova vida als personatges que van immortalitzar Sophia Loren i Marcello Mastroianni a “Una giornata particolare” (1977), en la versió teatral de la pel∙lícula d’”Ettore Scola”, sota la direcció d’Oriol Broggi. 

L’obra es planteja com un duel interpretatiu entre dos actors. En el seu moment ho van fer Josep Maria Flotats i Anna Lizaran; en la nova versió seran Clara Segura i Pablo Derqui els valents que hi posaran el seu bon fer. Una obra per gaudir del talent interpretatiu de Segura i Derqui que narra la relació entre una mestressa de casa atrapada en el seu dia a dia i un homosexual perseguit pel règim feixista, que es troben el dia que Hitler visita Roma. 

Els fets transcorren durant un matí de l’any 1938, quan tots els veïns d’un immoble han anat a veure la desfilada militar, excepte Antonieta, Gabriele i la portera de l’edifici, interpretada a l’obra per Màrcia Cisteró. Una història que, segons Broggi, “té ressonàncies avui dia perquè, tot i que ja no es tanca els homosexuals en camps de concentració, encara hi ha molts prejudicis”. El feixisme que envolta l’obra, diu el director, “està també en l’aire avui dia. En les regles econòmiques i de poder que ens regeixen”. 

clara seguraPablo DerquiteatreTeatre auditoriUna giornata particolare

Lletres

Carola Rackete planta cara a un sistema que gira l’esquena als migrants amb un manifest punyent i desacomplexat

28/01/2020
Lletres

El Gremi de Llibreters, premiat per fomentar l’ús del català amb Xarxacegal.cat

15/11/2010
Música

Glòria Garcés presenta el seu nou disc NU

21/05/2018
Cinema

Marina Comas, Albert Baró i Àlex Monner protagonitzen ‘Els nens salvatges’

25/05/2012 01:42

El festival Amb so de cobla dona el tret de sortida amb l’estrena de l’espectacle Circ&Cobla

Se celebra del 4 al 8 d’agost a Palamós

Redacció.-  El festival arriba al municipi gironí del 4 al 8 d’agost per celebrar la seva 4a edició amb un cartell amb grans noms com Petitet i Pau Alabajos i amb propostes totalment trencadores. Amb So de Cobla, el Festival de Cobla de Catalunya, inicia aquest dimarts a Palamós la seva quarta edició amb l’espectacle […]