Edició 4.499 (des del 27/09/2007)
Edició 4.499 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 12 gener 2016

“Una giornata particolare” arriba al Teatre Auditori amb les entrades exhaurides

Dos actors punters de casa nostra, Clara Segura i Pablo Derqui, interpreten l’obra dirigida per Oriol Broggi, dissabte 16 de gener

Clara Segura i Pablo Derqui donen nova vida als personatges que van immortalitzar Sophia Loren i Marcello Mastroianni a “Una giornata particolare” (1977), en la versió teatral de la pel∙lícula d’”Ettore Scola”, sota la direcció d’Oriol Broggi. 

L’obra es planteja com un duel interpretatiu entre dos actors. En el seu moment ho van fer Josep Maria Flotats i Anna Lizaran; en la nova versió seran Clara Segura i Pablo Derqui els valents que hi posaran el seu bon fer. Una obra per gaudir del talent interpretatiu de Segura i Derqui que narra la relació entre una mestressa de casa atrapada en el seu dia a dia i un homosexual perseguit pel règim feixista, que es troben el dia que Hitler visita Roma. 

Els fets transcorren durant un matí de l’any 1938, quan tots els veïns d’un immoble han anat a veure la desfilada militar, excepte Antonieta, Gabriele i la portera de l’edifici, interpretada a l’obra per Màrcia Cisteró. Una història que, segons Broggi, “té ressonàncies avui dia perquè, tot i que ja no es tanca els homosexuals en camps de concentració, encara hi ha molts prejudicis”. El feixisme que envolta l’obra, diu el director, “està també en l’aire avui dia. En les regles econòmiques i de poder que ens regeixen”. 

clara seguraPablo DerquiteatreTeatre auditoriUna giornata particolare

Escenaris

Àlex Rigola presenta la seva visió de l’obra de Shakespeare

03/10/2012
Tendències

Imma Bosch, Anna Puig, Jordi Velasco, Onda Rambla, Volcano i l’Ajuntament de Figueres guanyadors dels Carles Rahola 2011

28/01/2011
Tendències

Tot apunt pel II Concurs de Maquetes Sons de la Mediterrània

24/10/2009
Cinema

Basada en el film coreà ?Dos hermanas?

28/05/2009 3:15''