Edició 4.807 (des del 27/09/2007)
Edició 4.807 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimecres, 23 juliol 2014

Últims dies per visitar les exposicions “Interaccions” i “Jocs del Món” a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Ambdues exposicions romandran obertes al públic fins al diumenge 27 de juliol

Les exposicions han comptat amb nombrosos participants a les més de 25 activitats complementàries organitzades al seu voltant i 45 grups escolars han gaudit de les visites i tallers pedagògics especialment dissenyades per a cada mostra.

El programa d’exposicions que ofereix l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 està organitzat per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i el BBVA.

El Fons d’Art de l’Antiga Caixa Sabadell compta amb un total de mil tres-centes obres que formen una col·lecció molt diversa i heterogènia. Interaccions. Una mirada present del Fons d’Art de l’Antiga Caixa Sabadell, proposa mirar i pensar les obres de la col·lecció com a dispositius simbòlics que fan referència a la història però que ens permeten realitzar interpretacions útils per entendre el present. El procés ha consistit en fer una selecció de trenta peces de la col·lecció representatives de la seva qualitat i diversitat. Al mateix temps, deu artistes visuals sabadellencs contemporanis han seleccionat una d’entre aquestes trenta amb l’objectiu de realitzar un treball nou, tenint com a referència l’obra del fons d’art triada. A l’espai expositiu es mostren les dues simultàniament.

L’exposició Jocs del món. Aprenem jugant, vol recordar a tothom els jocs jugats de petits, mostrar-ne d’altres d’arreu del món i oferir als visitants l’oportunitat de descobrir i compartir interessants formes lúdiques. Un ampli ventall de jocs tradicionals d’arreu que conformen un espai on els visitants, ja siguin infants o adults, poden jugar i gaudir d’una experiència enriquidora i participativa. Amb aquesta iniciativa es pretén facilitar el joc com a eina educativa tot propiciant un apropament amb altres cultures, reforçant els vincles comuns propis de l’activitat lúdica. La proposta expositiva està estructurada partint de les principals accions realitzades als jocs de moviment d’arreu del món, es a dir, llançar, xutar, girar, tombar, saltar i córrer.

> Informació complementària

exposicionsInteraccionsJocs del mónl’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Escenaris

El Teatre Clavé de Tordera acull l’estrena de l’espectacle familiar GRILLS I LLUERNES el proper dissabte

06/03/2014
Lletres

Maria Carme Roca descriu la Barcelona del segle II

15/04/2009 05:51''
Escenaris

La federació d’ateneus estrena L’auca del senyor Esteve

04/03/2017
Exposicions

Exposició Domènec ‘Ni aquí ni enlloc’ al MACBA

30/04/2018

El Teatre Kursaal de Manresa reinicia la programació amb l’espectacle multidisciplinar Flotados XL

Un muntatge multidisciplinari i molt visual, guardonat amb el Premi MAX al millor espectacle de teatre de carrer 2019

Redacció.- El proper dimecres 25 de novembre el Kursaal de Manresa obre de nou les portes al públic, després de 3 setmanes de tancament forçat per la pandèmia de la covid-19, i ho fa amb l’espectacle amb el què havia de celebrar els 5.000 dies de la seva reinauguració, el passat 30 d’octubre. La notícia […]