Edició 4.774 (des del 27/09/2007)
Edició 4.774 (des del 27/09/2007)
Titulars | Divendres, 24 juliol 2015

Últims dies per gaudir de l’exposició “Pull & Push. Un món empès per la llum” a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

L’exposició romandrà oberta al públic fins al diumenge 26 de juliol

L’exposició, fruit de la col·laboració entre la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, l’ICFO -Institut de Ciències Fotòniques i l’artista  Andrew Chappel, proposa als visitants una experiència artística, educativa i lúdica sobre la llum, les seves aplicacions en l’àmbit de la ciència i la seva incidència en la societat actual. La mostra presenta algunes obres de l’artista que conformen situacions possibles de la interacció de la llum amb la matèria.

Els visitants poden “pintar amb llum” i experimentar com la llum pot canviar de color, difractar-se, difondre’s i un seguit de fenòmens bàsics de la física de la llum.

Amb aquesta exposició la Fundació i l’ICFO s’afegeixen a la celebració de l’Any Internacional de la Llum (2015)

Des de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 es continua treballant per tal de programar una oferta expositiva variada i de qualitat, adaptada a diferents interessos i públics.
Com sempre, cada exposició anirà acompanyada d’activitats complementàries paral·leles per tal d’aprofundir en el seu contingut.
Les escoles compten amb una proposta pedagògica elaborada per cada exposició, adaptada als diferents nivells escolars i que es realitza en català o bé en anglès. Cada escola interessada compta també amb un dossier de treball previ amb suggeriments per preparar la visita amb els alumnes i treure’n més profit.

> Informació complementària

Andrew Chappelany internacional de la llumFundació Antiga Caixa Sabadell 1859ICFO

Exposicions

El Museu Picasso porta un taller de màscares al Sant Joan de Déu

21/02/2012 03:03
Exposicions

Els móns de l’Islam a la col·lecció del Museu Aga Khan

27/12/2009
ArtsEscenarisTendències

Entrevista a Rafael Camps, director i impulsor de la mostra Maçart

13/09/2007 5:08
Cinema

El nou film de Paul McGuigan

18/02/2009 2:47''

Vint artistes de carrer pal·liaran els efectes de la pandèmia amb noves creacions

La Fundació Carulla presenta els projectes guanyadors de les beques 'SOS Cultura'

Redacció.- Sota el lema ‘Contra l’emergència emocional de la Covid-19, SOS Cultura’ s’han escollit 20 projectes en la categoria de Creacions a l’espai públic, que rebran 4.000€ cadascun. Aquests creadors culturals volen plantar cara a la pandèmia amb els seus projectes i ajudar a la societat a fer front a l’emergència emocional que està ocasionant […]