Edició 3.918 (des del 27/09/2007)
Edició 3.918 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 14 gener 2014

Últims dies de les exposicions «Viatge a través del blau: la vida» i «La donació de David Douglas Duncan»

El proper diumenge, 19 de gener del 2014, tancaran les portes les dues exposicions temporals en curs del Museu Picasso.

Resten pocs dies per poder veure a Barcelona el gran oli La Vida, 1903 –obra cabdal del període blau de Pablo Picasso– que, per primera vegada des de la seva creació, s’exposa a la nostra ciutat. La peça és una de les obres més destacades del fons del Cleveland Museum of Art i, per tant, es tracta d’un préstec del tot excepcional. La Vida es mostra a Barcelona després de la intervenció realitzada pel Cleveland Museum of Art, que ha suposat la retirada d’antigues capes de vernís i la recuperació de la intensitat dels colors blaus originals. L’exposició Viatge a través del blau: La Vida suposa un avenç en l’estudi dels processos creatius de Picasso i en el coneixement de les obres d’aquest període que formen part de la col·lecció del Museu.

La donació de David Douglas Duncan és l’altra exposició que tancarà portes el proper diumenge. La mostra aplega una selecció de les 163 fotografies donades al Museu pel prestigiós fotoperiodista David Douglas Duncan (Kansas City, Missouri, 1916). Amb aquesta donació, Duncan vol retre homenatge als seus amics Pablo i Jacqueline Picasso, amb motiu del 50è aniversari del Museu.

Ambdues exposicions es poden visitar amb la mateixa entrada i l’horari d’obertura del Museu és, a partir d’aquest any, de dimarts a diumenge, de 9 a 19 hores.

> Informació complementària

artbarcelonaDavid Douglas DUncanexposicionsMuseu PicassoPablo Picassopintura

Cinema

Angelina Jolie torna a la direcció i a la interpretació, juntament amb Brad Pitt a “Frente al mar”

12/03/2016
Música

El Festival «Jazzapassa» ens proposa una nova cita sota els estels

10/06/2015
Escenaris

El SAT! inaugura la programació de dansa amb l’humor de la Cia. Mar Gómez i taquilla inversa

25/08/2016
Escenaris

L?auca del senyor Esteve al TNC

31/01/2010