Edició 4.041 (des del 27/09/2007)
Edició 4.041 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 11 octubre 2010

Tricle torna al festival Temporada Alta amb Garrick, el seu últim espectacle

Les representacions es poden veure fins al 17 d?octubre

Tricicle torna al festival Temporada Alta per oferir-nos una nova entrega del seu humor basat en personatges i accions senzilles que tergiversen amb el seu humor, amb temes i llenguatges visuals i universals. Garrick és pot veure fins al 17 d?octubre al Teatre Municipal de Girona, dins del marc del festival Temporada Alta.

En aquesta ocasió el Tricicle ret homenatge a David Garrick, un actor anglès del segle XVIII tan extraordinàriament dotat per la comèdia. Era tan prestigiós que els metges de l’època en recomanaven les actuacions com una mena de remei màgic capaç de curar qualsevol pena. Tricicle el consideren el primer risoterapeuta de la història i “avui, en ple segle XXI, quan coneixem científicament que els nens riuen unes tres-centes vegades al dia i els adults només unes quinze, ens proclamem els seus humils seguidors i li oferim aquest espectacle homenatge, que només o solament busca aconseguir que el públic oblidi els problemes, trenqui les seves màscares i esclati a riure amb els quatre-cents músculs que diuen que s’han de posar en marxa per morir-se de riure”. Garrick està protagonitzat per tres científics amb bata blanca amb un únic objectiu: fer riure i prou: sense manies i sense excuses.

> Informació complementària

festival

Cinema

“Rastros de sándalo” una història de germanes, amb Aina Clotet

28/11/2014
Lletres

La 65a Nit de Santa Llúcia de Tortosa barrejarà la tradició i la contemporaneïtat de les Terres de l’Ebre

22/11/2015
Cinema

“L’Alternativa” escalfa motors el 10 de novembre amb l’estrena a Barcelona del nou projecte d’Oskar Alegria, “The Darkness Collection”

04/11/2015
Escenaris

Hotel Dulce Hotel, s?instal·la al teatre Borràs

25/01/2010