Edició 4.672 (des del 27/09/2007)
Edició 4.672 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimecres, 3 octubre 2012

Tret de sortida de Sitges 2012

Comença una edició del Festival que ha batut rècords en la venda d'entrades

Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya obre demà les portes de la seva 45a edició. La pel·lícula catalana El cuerpo, òpera prima d’Oriol Paulo, una de les estrenes més esperades, serà la protagonista de la gala inaugural a l’Auditori a les 19 hores, amb la visita del seu equip, format pel director i pels actors José Coronado, Belén Rueda, Hugo Silva i Aura Garrido. Un thriller que gira al voltant de la desaparició d’un cadàver en una morgue. El cinema Retiro acollirà una segona inauguració a les 22 hores.

Altres cites importants de la jornada a l’Auditori seran les projeccions de Nameless Gangster: Rules of the Time, de Yun Jong-bin, un retrat de la Corea del Sud dels anys vuitanta, i la sessió conjunta amb Doomsday BookThe Day iBranded, tres films de temàtica apocalíptica que també donen la benvinguda a una edició del Festival marcada per l’amenaça de la fi del món. El cinema Retiro oferirà, després de la inauguració, la Found Footage Marató, amb les projeccions de The BayV/H/S i Area 407, tres bons exempl es del que ja ha esdevingut un nou gènere cinematogràfic.

El cinema Prado rebrà la mítica actriu britànica Barbara Steele, musa del terror gòtic italià dels anys seixanta, que rebrà el premi Màquina del Temps i presentarà la seva última pel·lícula The Butterfly Room, de Jonathan Zarantonello, un obscur conte de fades americà, amb ànima europea, interpretada per un elenc femení sorprenent. For Love’s Sake, de Takashi Miike, que fa doblet al Festival amb Ace Attorney,és una altra de les propostes de la primera jornada al Prado.

Tren Fantàstic

Rodalies Renfe de Catalunya programa el Tren Fantàstic, un servei especial que unirà Sitges i Barcelona – Sants de manera directa entre el 4 al 14 d’octubre (és a dir, les matinades del 5 al 15, incloses) per a facilitar la tornada a Barcelona després de les projeccions nocturnes del Festival.

El Tren Fantàstic sortirà puntualment a la 1:30h de l’estació de Sitges, sense excepcions. En cas de retard en les projeccions nocturnes, la sortida d’aquest tren no es modificarà. Per a aquest servei són vàlids els bitllets i abonaments de Renfe i ATM, adeqüat al nombre de zones del trajecte realitzat.

Podeu consultar els horaris, parades i preus a www.rodaliesdecatalunya.cat o bé al 900 41 00 41.

> Informació complementària

aura garridobelén ruedasitges

Arts

Un dibuix en carbonet i mina blanca

29/07/2012
Cinema

“Café Society” la nova proposta de Woody Allen, amb Kristen Stewart i Jesse Eisenberg

26/08/2016
Escenaris

XV edició dels Premis Butaca

27/10/2009
Escenaris

El món màgic del Passatge Insòlit torna al cor de Santa Coloma de Gramenet

15/10/2017

El Mercat de Música Viva de Vic presenta una àmplia oferta digital i actuacions presencials al setembre

El MMVV se celebrarà del 14 al 19 de setembre amb l’objectiu prioritari de promoure la contractació de concerts

Redacció.-  El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) encara una 32a edició excepcional, adaptada a les circumstàncies actuals. Enmig de la crisi causada per la Covid-19, el Mercat es reinventa per continuar oferint una àmplia oferta als professionals del sector i una programació singular i diversa carregada d’estrenes per a tots els públics. El […]