Edició 4.860 (des del 27/09/2007)
Edició 4.860 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dilluns, 7 abril 2014

‘Trèkking Aquàtic’ a les Gorgues de Canet d’Adri: una activitat turística única al Gironès

La primera sortida inaugural tindrà lloc al dimarts dia 6 de maig de 2014

En el marc de “Gironès, Terra de Passeig“, definit com el projecte turístic del Consell Comarcal del Gironès amb un programa d’actuacions constants per dinamitzar la comarca, s’ha presentat, al Centre de Visitants, una nova activitat de turisme actiu, que s’iniciarà aquest mes d’abril: “Trèkking Aquàtic a les Gorgues de Canet d’Adri“. Es tracta d’un itinerari a peu, tot seguint el curs de la riera de Canet, des del peu de la muntanya de Rocacorba fins arribar a les reconegudes Gorgues de Canet d’Adri, envoltats de natura, aigua i paisatge volcànic, en un dels espais més bucòlics del Gironès, la Vall de Llémena.

La presentació d’aquest nou producte turístic ha anat a càrrec de Joaquim Roca, conseller comarcal de Turisme del Gironès, Joel Casellas, primer tinent d’alcalde de Canet d’Adri i Carlos Folguera, d’Aventura Girona.

Aquesta és una activitat, de moment, única a la comarca i que ve de la mà d’una empresa especialitzada, propera i del territori, Aventura Girona que serà l’encarregada de posar els mitjans tècnics i personals per garantir-ne la seguretat.

Joaquim Roca, conseller comarcal de Turisme, ha destacat que: “Des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès, estem molt satisfets de poder presentar una nova activitat que, de ben segur, ha de servir per donar més opcions als visitants. Amb aquest nou producte, la comarca es vol sumar també a l’any del turisme familiar”.

Joel Casellas, primer tinent d’alcalde de Canet, ha explicat que “es tracta d’una iniciativa molt enriquidora pel poble ja que esdevé un incentiu per l’activitat econòmica del municipi i la seva gastronomia”.

> Informació complementària

Canet d'AdriConsell comarcal del gironèsgironagironesTerra de PasseigTrèkkingTrèkking Aquàtic

Tendències

VinyaSons Ametller Origen presenta 12 experiències de música, vi i gastronomia

19/07/2018
Lletres

Jordi Arbonès fa un “aplec” de les seves cròniques d’uns temps interessants

08/10/2015
Escenaris

Pepa Plana li posa el nas vermell a la ?Penélope? d?Homer

25/04/2010
Escenaris

La Fura dels Baus es presenta als principals festivals d?Austràlia al febrer

21/02/2010

Segona jornada de l’itinerari Arts per educar en la incertesa, «Aprendre que ens necessitem els uns als altres»

amb la participació del filòsof Santiago Alba Rico, l’actriu Rosa Gamiz i les mestres Natàlia Nadal i Anna Figueras

Redacció.- L’emergència sanitària arrel de la Covid-19 ha obligat els centres educatius a reinventar-se per garantir el compliment de mesures com la distància de seguretat, la separació per grups bombolla o l’ús de la mascareta. Aquestes mesures han tingut efectes directes sobre el benestar emocional i físic de la comunitat educativa, així com en l’aprenentatge […]