Edició 4.406 (des del 27/09/2007)
Edició 4.406 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 7 abril 2014

‘Trèkking Aquàtic’ a les Gorgues de Canet d’Adri: una activitat turística única al Gironès

La primera sortida inaugural tindrà lloc al dimarts dia 6 de maig de 2014

En el marc de “Gironès, Terra de Passeig“, definit com el projecte turístic del Consell Comarcal del Gironès amb un programa d’actuacions constants per dinamitzar la comarca, s’ha presentat, al Centre de Visitants, una nova activitat de turisme actiu, que s’iniciarà aquest mes d’abril: “Trèkking Aquàtic a les Gorgues de Canet d’Adri“. Es tracta d’un itinerari a peu, tot seguint el curs de la riera de Canet, des del peu de la muntanya de Rocacorba fins arribar a les reconegudes Gorgues de Canet d’Adri, envoltats de natura, aigua i paisatge volcànic, en un dels espais més bucòlics del Gironès, la Vall de Llémena.

La presentació d’aquest nou producte turístic ha anat a càrrec de Joaquim Roca, conseller comarcal de Turisme del Gironès, Joel Casellas, primer tinent d’alcalde de Canet d’Adri i Carlos Folguera, d’Aventura Girona.

Aquesta és una activitat, de moment, única a la comarca i que ve de la mà d’una empresa especialitzada, propera i del territori, Aventura Girona que serà l’encarregada de posar els mitjans tècnics i personals per garantir-ne la seguretat.

Joaquim Roca, conseller comarcal de Turisme, ha destacat que: “Des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès, estem molt satisfets de poder presentar una nova activitat que, de ben segur, ha de servir per donar més opcions als visitants. Amb aquest nou producte, la comarca es vol sumar també a l’any del turisme familiar”.

Joel Casellas, primer tinent d’alcalde de Canet, ha explicat que “es tracta d’una iniciativa molt enriquidora pel poble ja que esdevé un incentiu per l’activitat econòmica del municipi i la seva gastronomia”.

> Informació complementària

Canet d'AdriConsell comarcal del gironèsgironagironesTerra de PasseigTrèkkingTrèkking Aquàtic

Música

Carme Canela i Jordi Matas presenten el seu nou disc, premiat com a millor proposta innovadora de jazz 2010

20/03/2011
Cinema

‘Tú y yo (Io e te)’, el nou film de Bernardo Bertolucci

26/07/2013
Escenaris

Victòria d’Enric V de William Shakespeare versió i direcció Pau Carrió

03/09/2014
Escenaris

La Camut Band arriba al Sant Andreu Teatre

13/10/2010