Edició 4.253 (des del 27/09/2007)
Edició 4.253 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 24 març 2010

Tornen els premis MAC

L'Audiovisual MAC és un punt de trobada i reflexió dels professionals del sector audiovisual de proximitat

Els propers dies 26 i 27 de maig tindrà lloc a Granollers (Barcelona) l’11a edició de l’Audiovisual MAC. L’edició d’enguany serà inaugurada pel Sr. Albert Sáez, President de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

L’Audiovisual MAC és un punt de trobada i reflexió dels professionals del sector audiovisual de proximitat. En aquesta edició es potencia el mercat de continguts, amb l’objectiu d’incentivar la compravenda de programes posant en contacte productors, operadors i a tots els agents del sector audiovisual de proximitat. Oferta i demanda es troben gràcies a la feina d’intermediari i de seguiment que realitza l’Audiovisual MAC durant tot l’any.

Any rere any, les empreses més significatives del sector audiovisual estan presents a la Fira Tecnològica per mostrar les novetats i la tecnologia punta del sector. De la mateixa manera, responsables de televisions i ràdios acudeixen regularment per conèixer de primera mà les últimes tendències i trobar les solucions tecnològiques adequades a les seves necessitats.

A més, d’una banda, la 3a Mostra de Programes de Televisió de Proximitat premiarà els millors programes emesos en televisions de proximitat durant l’any 2009, com a reconeixement a la gran tasca d’aquestes televisions. Hi ha dues categories: Millor Programa Cultural i Millor Programa d’Entreteniment.
D’altra banda, els Premis Audiovisual MAC 2010 del Mercat de Programes de TV de Proximitat es divideixen en 4 categories:
?    Premi Nou Format XTVL, de 14.000?, patrocinat per la Xarxa Audiovisual Local
?    Premi Comunicàlia, de 10.000?, patrocinat per Comunicàlia, Serveis per a la Comunicàció SA
?    Premi GASL a la Innovació en el Contingut i la Distribució, de 10.000?, patrocinat per Granollers Audiovisual, SL
?    Premi VOTV Terra de Músics, de 3.000?, patrocinat per Vallès Oriental Televisió
Una de les novetats de l’edició d’enguany és que es prescindeix del sistema de preselecció i de les sessions de pitching, però, en canvi, incorpora un nou servei de seguiment durant tot l’any de tots els projectes presentats als premis, per tal d’incentivar la compravenda dins del sector audiovisual de proximitat.

> Informació complementària

premis

Escenaris

Temporada Alta presenta 17 coproduccions, fa una aposta clara per la internacionalització i renova la seva voluntat de ser motor de la dramatúrgia del país

12/06/2018
Cinema

“Pieles”, l’arriscat debut cinematogràfic d’Eduardo Casanova

09/06/2017 01:23
Cinema

Arriba ‘Amor bajo el espino blanco’, el nou treball del director de ‘La casa de las dagas voladoras’

30/08/2012 02:24
Escenaris

Temporada Alta a Amèrica Llatina tanca la seva 3ª edició amb més del 90% d’ocupació

12/02/2015