Edició 4.223 (des del 27/09/2007)
Edició 4.223 (des del 27/09/2007)
Titulars | divendres, 27 març 2015

Torna el “Van Van. Mercat Gastronòmada” el cap de setmana del 28 i 29 de març

El mercat de street food coincideix amb la inauguració de la plaça de les Glòries

El mercat de street food “Van Van. Mercat Gastronòmada” proposa una nova parada dins del seu particular circuit gastronòmic itinerant, el 28 i 29 de març als nous Encants de Barcelona coincidint amb la inauguració de la nova plaça de les Glòries

En aquesta nova parada, el “Van Van” es fusionarà amb el Lost&Found Market (diumenge 29), i els paradistes dels Encants dins de la Festa de la Cultura Vintage que tindrà lloc aquell cap de setmana. Una jornada adreçada a tots els públics que comptarà amb nombroses activitats i que maridarà cultura vintage, música i menjar de qualitat.

Durant el cap de setmana aquest excepcional espai s’omplirà amb més de 20 foodtrucks on cuiners de tot el món oferiran als visitants una àmplia oferta de cuina de qualitat, saludable i a preus assequibles.

Les anteriors edicions del “Van Van. Mercat Gastronòmada” han tingut una molt bona acollida, tant per la massiva assistència de públic, com per l’extensa cobertura mediàtica rebuda; dos indicadors que demostren l’interès que desperta aquest moviment gastronòmic a casa nostra.

El “Van Van Mercat Gastronòmada” és un projecte que va néixer a Barcelona amb caràcter nòmada i voluntat d’itinerar el seu comboi gastronòmic per tot el territori català.

> Informació complementària

barcelonagastronomiamercat

Tendències

SIES.TV, l?actualitat cultural catalana per internet

10/07/2007 2:31''
Escenaris

El Béjart Ballet Lausanne presenta a Peralada ‘Le Presbytère…!’

04/08/2010
Escenaris

Arriba a Barcelona “Fang i Setge”, el musical que posa en escena el gran relat fundacional de la Catalunya moderna

25/01/2016
Escenaris

El Festival Internacional del Circ Elefant d’Or de Girona viurà el seu major creixement

05/01/2019