Edició 4.859 (des del 27/09/2007)
Edició 4.859 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimarts, 9 juny 2015

Torna el Festival internacional de fotografia analògica Revela’t

El festival es farà els dies 19, 20 i 21 de juny a Vilassar de Dalt

Els dies 19, 20 i 21 juny 2015 Vilassar de Dalt tornarà a ser l’escenari d’una explosió d’exposicions, tallers, xerrades i trobades que certificaran la bona nova: la fotografia analògica ha tornat per quedar-se. 

Enguany el festival ofereix al visitant més de 100 exposicions localitzades a edificis singulars i antigues fàbriques tèxtils del municipi.

El programa d’activitats s’adreça a tots el públics. Famílies, joves i no tan joves, aficionats o professionals, en definitiva a tots aquells que es consideren amants de la fotografia, la cultura i l’art.

La III Edició del Festival compta amb la participació de reconeguts fotògrafs. Estela de Castro, Joana Biarnés  -que presenta en exclusiva una exposició de fotografies inèdites dels Beatles- Manel Armengol, Pere Formiguera o Joan Fontcuberta en son una bona mostra.

També Andreu Buenafuente es suma a la festa i ens descobreix una de les seves grans passions presentant una exposició sobre cementiris de Nova Orleans.

> Informació complementària

andreu buenafuenteexposicionsfotografia

Escenaris

97 artistes prenen la paraula a la 15a edició del Festival de Cançó Barnasants

21/12/2009
Tendències

Més de 130 associacions responen a la crida per participar en la mostra del patrimoni immaterial a Barcelona “Som Cultura Popular”

22/12/2015
Tendències

Tot a punt per a la quarta edició del Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres, que s’inaugurarà aquest dijous al vespre

24/02/2015
Escenaris

L’Escola de pensament del Lliure s’acomiada amb una sessió dedicada a l’humor i 13.400 visualitzacions

02/06/2020

Segona jornada de l’itinerari Arts per educar en la incertesa, «Aprendre que ens necessitem els uns als altres»

amb la participació del filòsof Santiago Alba Rico, l’actriu Rosa Gamiz i les mestres Natàlia Nadal i Anna Figueras

Redacció.- L’emergència sanitària arrel de la Covid-19 ha obligat els centres educatius a reinventar-se per garantir el compliment de mesures com la distància de seguretat, la separació per grups bombolla o l’ús de la mascareta. Aquestes mesures han tingut efectes directes sobre el benestar emocional i físic de la comunitat educativa, així com en l’aprenentatge […]