Edició 3.889 (des del 27/09/2007)
Edició 3.889 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 23 setembre 2013

Temporada Alta inaugura la seva XXII edició amb Degustació, de l’edat de pedra al Celler de Can Roca

Un espectacle que recorda els orígens del festival i convida a l’escenari cuiners i actors sota la direcció de Joan Ollé

La vint-i-dosena edició de Temporada Alta – Festival de Tardor de Catalunya Girona / Salt, que organitza Bitò Produccions, donarà el tret de sortida el proper 3 d’octubre amb l’estrena de Degustació, de l’edat de pedra al Celler de Can Roca, una proposta única sobre cuina i cultura dirigida per Joan Ollé que recorda la inauguració de la primera edició del Temporada Alta el 1992, Degustació, del Talleret de Salt.

Dues dècades després, Girona és reconeguda com a capital mundial de la cuina i com a factoria teatral de referència a escala europea. En homenatge als seus arrels i a la ciutat, el festival convoca al Teatre Municipal grans cuiners i altres personalitats, com els Germans Roca –Joan, Josep i Jordi Roca -, Carme Ruscalleda, Jaume Subirós, Josep Maria Fonalleres, etc. I actors amb afició per la cuina, com Montserrat Carulla, Àlex Casanovas, Eduard Farelo, Rosa Novell, Lluís Marco, Dafnis Balduz, Cristina Cervià, Eva Parets, Eva Basteiro-Bertolí, Dani Espasa, i la col·laboració especial de Divinas. Tots junts, dalt de l’escenari, ens recordaran les paraules de Leonardo da Vinci, Brillat Savarin, Pla, Vázquez Montalbán (i el seu amic Carvalho), Comadira, etc.

Aquesta serà la primera de les 88 propostes de teatre, dansa, circ, música i cinema que es podran veure a Girona i Salt en deu intenses setmanes de tardor.

 

 

> Informació complementàriaLletres

Els escriptors catalans, gallecs i bascos condemnen la tergiversació del manifest per la defensa del castellà

12/07/2008
Música

La votació de la crítica dels Premis Enderrock escull els 50 millors àlbums catalans de l’any

03/01/2018
Cinema

“Ocho apellidos vascos”, la nova comèdia dels tòpics espanyols

15/03/2014
Videoclips

El savi boig (de les planes)

22/03/2010 03:18