Edició 4.750 (des del 27/09/2007)
Edició 4.750 (des del 27/09/2007)
Titulars | Divendres, 31 octubre 2014

Temporada Alta acull “La máquina de la soledad”, un espectacle documental que reivindica el valor ocult dels objectes

El muntatge, que es podrà veure el 31 d’octubre i l’1 i 2 de novembre, treballa amb la idea del moble com a micró-escenari i com a màquina d’introspecció.

Després del seu pas per el festival TNT de Terrassa, La máquina de la soledad arriba a Temporada Alta el proper 31 d’octubre, i 1 i 2 de novembre al Teatre de Salt. Shaday Larios de la companyia mexicana Microscopía, i Jomi Oligor de l’espanyola Hnos. Oligor són els responsables d’aquesta peça íntima que reivindica el valor ocult de la carta postal com a objecte. Descrit com a teatre d’objectes documental, La màquina de la soledad serà un viatge únic per a només cinquanta espectadors en cada funció.

La Máquina de la Soledad és el tercer espectacle programat dins del cicle Connexió iberoamèrica i ret homenatge a l’objecte-carta i al correu postal. La Màquina és un llibre de memòries posat en escena amb teatre d’objectes documental. És un espai vulnerable creat amb la recuperació d’històries de vides de diverses poblacions de Mèxic i Espanya. En aquest espectacle es treballa amb el que la companyia denomina Poéticas del mueble, que es basa en la idea del moble com a micro-escenari i com a maquinària de la introspecció. L’escriptori és l’imaginari que Larios i Oligor utilitzen per escenificar l’espectacle, aquest moble és el lloc des del qual s’encén la màquina de la pròpia solitud projectada a través de l’escriptura cap a l’altre.

> Informació complementària

connexió iberoamèricateatre de salttemporada alta

Cinema

Un film basat en la novel·la d’Imma Turbau

29/01/2009 3:13''
Tendències

Entre altres esdeveniments i actes, s’està preparant tres llibres i una exposició

16/02/2015 04:25
Música

El Festival Altaveu encetarà la temporada musical amb la seva programació més internacional

16/08/2014
Escenaris

Divinas celebra el desè aniversari presentant el seu nou espectacle Paradís a la Sala Muntaner de Barcelona

17/12/2014

Es celebra el 10è aniversari de Les Nits del Coro de Sarrià de Ter

Amb les artistes Marina García i Ana Yanini, amb un fragment de “Sed o no sed”, un exercici de clown i teatre gestual

Redacció.- El proper dijous 1 d’octubre a les 21:30 h es celebra una funció especial per commemorar el desè aniversari de l’inici de la programació de cafè teatre a Sarrià de Ter “Les Nits del Coro”. La celebració, prevista per al mes de maig i posposada per les restriccions de la COVID, comptarà amb la […]