Edició 4.312 (des del 27/09/2007)
Edició 4.312 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 6 octubre 2016

Teatre Tantarantana: Fàbrica de Complicitats

El teatre vol afermar, aprofundir i recollir els fruits de la feina feta durant aquests últims anys

Redacció.- El Teatre Tantarantana ha presentat la seva nova temporada. Una temporada que el seu director artístic Julio Álvarez, ha definit com a “any de consolidació del nostre projecte de creació de complicitats”. Amb l’ajuda de Roberto Romei, co-director artístic del teatre, ha definit la programació de les sales Baixos22 i Àtic22 com una “fàbrica de complicitats” amb les joves companyies independents i ha subratllat l’esforç del Tantarantana per donar suport a la nova creació catalana i fomentar la creació de nous públics.

També s’ha comptat amb la presència del dramaturg i director Iñaki Garz i els intèrprets Carles Canut, Dani Arrebola i Lluïsa Mallol, que ens han parlat del seu espectacle La Sra. Oliver, una coproducció amb el Teatre Tantarantana que s’estrenarà aquest dijous 6 d’octubre. Carles Canut, que interpreta el paper protagonista, ha aprofitat aquest espai no només per parlar del seu personatge, sinó també per a reivindicar la importància dels teatres alternatius al panorama teatral de la ciutat: “en aquest petit teatre, fora del circuit comercial, s’esta fent tan bon teatre, o fins i tot millor, que en sales més conegudes i amb més recursos”.

Teatre Tantarantana: Fàbrica de Complicitats
Aquesta temporada, el Teatre Tantarantana vol afermar, aprofundir i recollir els fruits de la feina feta durant aquests últims anys. És per això que els seus directors artístics han deixat molt clar que la intenció d’aquest any és consolidar el projecte del Teatre Tantarantana a través de les seves dues sales Baixos22 i Àtic22, en els seus dos principals objectius: esdevenir un espai compromès amb els creadors on es puguin desenvolupar nous projectes escènics en un clima de complicitat i de confiança i, en conseqüència, establir-se com a espai compromès amb el públic, que hi trobarà sempre espectacles de qualitat connectats amb la realitat del nostre barri, de la nostra ciutat i del nostre país.

“Creiem que els creadors han d’aconseguir que els teatres siguin còmplices de la seva feina i sentin aquests espais com a casa seva. Nosaltres som una fàbrica de complicitats, un espai que no s’atura, en contínua activitat teatral”, ha afirmat Julio Álvarez. I és que al llarg de la present temporada, es podran veure a les dues sales del Tantarantana, més de 80 espectacles entre coproduccions del Cicló, companyies convidades, cicle de Companyies en Xarxa, espectacles familiars i projectes de creació de públics.

 

barcelonacarles canutteatre tarantana

Cinema

Arriba a les cartelles ‘Red State’, la gran triomfadora de la darrera edició del Festival de Cinema de Sitges

21/06/2012 02:20
Escenaris

Lluís Pasqual torna a dirigir a Núria Espert a Recordant la Fedra

06/09/2013
Tendències

Cales de Llierca potencia l’estratègia d’internacionalització per consolidar-se en el mercat del carbonat càlcic precipitat (PCC)

11/03/2014
Exposicions

Els museus catalans organitzen activitats el cap de setmana per celebrar el Dia Internacional dels Museus

13/05/2011