Edició 4.698 (des del 27/09/2007)
Edició 4.698 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dissabte, 21 desembre 2019

Teatre científic, escape room matemàtic i tallers són les propostes per a un Nadal ple de màgia i ciència a CosmoCaixa

Entre les diverses activitats programades, destaca l’espectacle teatral No sap pas on…, en què la màgia serà científica i la ciència serà màgica!

Redacció.- Per Nadal, CosmoCaixa ofereix una programació especial. Coincidint amb les vacances escolars, el Museu proposa una sèrie d’activitats centrades en les matemàtiques, l’il·lusionisme i la lògica, per gaudir en família.

A més, petits i grans podran participar en les visites guiades a les mostres temporals per aprofundir en el coneixement del món dels miralls o fer un viatge al passat per conèixer de prop la megafauna que va habitar el centre de la península Ibèrica al Miocè.

 

Els visitants del Museu de la Ciència podran visitar la nova Sala Univers i veure les exposicions temporals Miralls, dins i fora de la realitat i Sabres i mastodonts.

No sap pas on. Un espectacle d’il·lusionisme i ciència

Els germans Pepa i Olau són els personatges principals d’aquest espectacle familiar que explora les propietats científiques dels miralls i les seves possibilitats il·lusòries. A través de jocs de simetries, reflexos, deformacions fantàstiques i estris, com ara calidoscopis, falsos miralls i telescopis, la Pepa i l’Olau ens faran gaudir d’una trepidant i divertida competició que confrontarà màgia i ciència.
Aquest espectacle original de Digital Films i produït per ”la Caixa” ens convida a descobrir totes les possibilitats que aquestes superfícies polides, els miralls, amaguen.

ciènciacosmocaixamàgiamiralls

Música

Gloria Gaynor esdevé el gran cap de cartell d’aquesta edició del Black Music Festival

08/02/2017
Cinema

Viggo Mortensen protagonitza “Lejos de los hombres”, el nou film de David Oelhoffen

02/10/2015
Escenaris

Lazzigags presenta ‘Reacció’, un text controvertit del dramaturg alemany Lutz Hübner

20/01/2012
Exposicions

El mNACTEC presenta una rèplica a escala real de l’estació espacial MIR a l’exposició “Una MIRada a l’espai. Cinema i astronàutica”

14/12/2019

Un projecte de la Universitat de Girona recorre la història i el present de 10 barris de la ciutat

Hi han participat 40 alumnes del Grau de Comunicació Cultural

Redacció.- La Universitat de Girona acaba de presentar el projecte “Itinerari pels barris de Girona”, una plataforma digital que permet conèixer la història i el present de 10 barris de la ciutat a través de vuit itineraris. El treball, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, va destinat als gironins i gironines per […]