Edició 4.742 (des del 27/09/2007)
Edició 4.742 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimarts, 9 juny 2015

Tàrrega tornarà a omplir-se d’art contemporani amb la segona edició del Festival Embarrat

El cap de setmana del 26 i 27 de juny torna l’Embarrat, festival de creació contemporània

L’Embarrat torna a activar el seu mecanisme. Després d’una reeixida edició l’any passat, el festival torna per tal que l’art contemporani s’apoderi de la capital de l’Urgell. Enguany, la proposta se celebrarà el 26 i 27 de juny a de les naus modernistes del Museu de la Mecanització Agrària Cal Trepat de Tàrrega (antiga fàbrica Trepat), que va ser l’indret d’origen de la transformació social i industrial a les terres de Lleida. Així, el festival converteix Cal Trepat en l’únic museu-industrial que acull un projecte d’art contemporani. L’Embarrat també tindrà activitat al centre de Tàrrega.

El festival està organitzat conjuntament per Intersecció i el Museu de Mecanització Agrària Cal Trepat (Ajuntament de Tàrrega) i amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, comptarà amb nombroses activitats que comprendran un ampli ventall de disciplines artístiques, que inclouen concerts, performances, exposicions i un focus especial cap al llibre com a objecte d’art.

L’Embarrat és un festival pluridisciplinar i transversal que recull les tendències més actuals en el món de l’art i la creació contemporània, alhora que dóna visibilitat i impuls a l’obra dels nous creadors emergents que utilitzen la experimentació i la exploració de nous llenguatges artístics com a via d’expressió. Els principals objectius de l’Embarrat són la promoció del patri­moni industrial i natural de Tàrrega, la divulgació de la cultura, l’art i el pensament crític entre la societat i l’impuls a la creació artística més compromesa i emergent.

> Informació complementària

art contemporaniEmbarratTàrrega

Música

Fins el 17 de juny Banyoles acull més de quaranta propostes dedicades a la veu

14/06/2018 6:27"
Turisme

Cinc dies farcits de propostes

19/02/2009 2:28
ArtsTendències

Ricard Planas presenta l’Espai Eat Art

27/06/2012 04:28
Escenaris

Àngels Margarit presenta Le Meridien Barcelona #712*

31/07/2010

Es convoca la primera edició dels Premis El Temps de les Arts

La primera edició reconeixerà els millors treballs en arts visuals, arts escèniques, música, arquitectura i patrimoni

Redacció.- En un context de pandèmia global, el portal digital El Temps de les Arts contribueix a aportar un gra de sorra per enfortir la cultura arreu del territori, tot convocant els I Premis El Temps de les Arts. Divendres 18 de setembre s’obre el termini de presentació de candidatures a la primera edició dels […]