Edició 4.257 (des del 27/09/2007)
Edició 4.257 (des del 27/09/2007)
Titulars | divendres, 30 juny 2017

T de Teatre celebra 25 anys amb E.V.A., una comèdia dramàtica dirigida per Julio Manrique

El muntatge es podrà veure des d'aquest divendres fins el 6 d'agost al Teatre Romea dintre de la programació del Grec 2017 Festival de Barcelona

 

Redacció.- E.V.A. és una comèdia dramàtica amb la qual les T de Teatre ens conviden a reflexionar sobre el dolor. Ens parlen de la poètica que de vegades l’acompanya i ens presenten un catàleg de les diverses formes que adopta a partir de les històries de quatre antigues companyes d’escola: una actriu que pateix un bloqueig i no pot cantar; una anestesista experta en l’E.V.A. que ha acabat anestesiant els seus sentiments; una mare soltera a punt de deixar marxar del niu la seva filla (l’Eva!), i una agent de la propietat immobiliària que mai no s’ha atrevit a fer les seves pròpies eleccions a la vida.

Les integrants de T de Teatre, que enguany celebren vint-i-cinc anys de trajectòria, són les encarregades de compartir amb el públic els dolors diversos que pateixen aquestes dones. Des de la formació de la companyia, les T de Teatre han creat una desena d’espectacles com ara Petits contes misògins, Homes! i Criatures. Sempre disposades a ampliar i enriquir la seva mirada, han col·laborat amb directors com Javier Daulte (Com pot ser que t’estimi tant), Alfredo Sanzol (Delicades, Aventura!), Pau Miró (Dones com jo) i Ciro Zorzoli (Premis i càstigs).

Ara es posen sota a les ordres de Julio Manrique en una peça coescrita pel director juntament amb Marc Artigau (Ushuaïa, T’estimem tant, Grace) i amb l’actriu, traductora i dramaturga Cristina Genebat (Santa Nit). El repartiment està format per Rosa Gàmiz, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca.

L’espectacle es podrà veure des de demà 30 de juny al 6 d’agost al Teatre Romea i s’emmarca dins la programacio del Grec 2017 Festival de Barcelona. És una coproducció de T de Teatre, Grec 2017 Festival de Barcelona i Teatre Romea amb el suport d’ICEC (Generalitat de Catalunya).

(Foto de David Ruano)

 Música

Thomas Hengelbrock inaugura dijous el nou cicle Palau 100 Bach amb la Missa en Si menor al Palau de la Música Catalana

10/12/2014
Cinema

“Mortdecai”, amb Johnny Depp, Ewan McGregor i Gwyneth Paltrow

11/04/2015
Lletres

La dona que fugia de la boira, la primera novel·la d?Albert Llimós

07/04/2010 05:00
Tendències

L’Obra Social “la Caixa” i la Diputació de Girona mantenen el seu compromís de millorar els hàbitats naturals i l’ús públic de l’illa de Portlligat

05/10/2015