Edició 4.780 (des del 27/09/2007)
Edició 4.780 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dilluns, 20 juliol 2020

Strenes tanca la versió 3.0 del festival amb uns 3.000 assistents

Suposa pràcticament un 100% d’ocupació dels vuit concerts programats

Redacció.- Un Strenes reinventat aconsegueix tancar la vuitena edició del certamen gironí en la seva versió Strenes 3.0, que ha permès realitzar la totalitat dels concerts programats, entre els quals destacaven les estrenes absolutes dels nous discos de Sopa de Cabra, Blaumut i Suu. L’alerta de rebrots, els possibles confinaments i canvis de fase, han estat presents, segons comenta l’organització del festival, durant les tres setmanes que ha durat el festival, no obstant això, tant el públic com els artistes programats, han donat un suport i una complicitat vitals, que l’Strenes agraeix públicament.

L’organització ha aplicat de manera estricta les mesures d’higiene i seguretat, cosa que ha fet que l’assistència al concert fos una de les activitats més segures de l’oci actual. En total han estat unes tres-mil persones, xifra que suposa pràcticament un 100% d’ocupació, les que han assistit a algun dels vuit concerts programats.

La major part dels assistents a l’Strenes 3.0 tenia la seva entrada des de desembre de l’any passat. En molts casos era el seu primer concert després del confinament. La majoria dels artistes programats han fet a Girona la seva primera actuació en directe en molts mesos, cosa que ha regalat moments d’emoció, il·lusió i agraïment mutu, que s’han materialitzat amb grans ovacions i mostres de suport i estima des de l’aparició dels grups a l’escenari.

El festival Strenes es va estrenar el 4 de juliol amb el concert d’homenatge al 25 aniversari del disc Unplugged de Nirvana. Al llarg de tres setmanes, Blaumut hi ha estrenat en dues ocasions i amb les entrades exhaurides, el seu nou disc 0001; Sopa de Cabra hi ha cantat en directe per primera vegada les cançons de La gran onada, també amb les entrades exhaurides. Igual que la cantant Suu, que hi presentava el seu segon treball, Ventura, o Mala Rodríguez, que emocionava amb les cançons del seu acabat d’estrenar Mala. La cirereta han estat els dos concerts de Miki Núñez, que ha cantat les cançons d’Amuza amb totes les entrades exhaurides des de fa setmanes.



Lletres

Pla de vol fa una analogia entre el paracaigudisme i el món empresarial

07/07/2009 07:35''
Música

Festival Strenes 2020 transformarà Girona i avança els artistes que hi actuaran

23/12/2019
Escenaris

Comença el compte enrere per la tercera edició del Festival Girona A Acappella

08/05/2014
Lletres

M. Mercè Cuartiella, Premi Llibreter 2012 torna a les llibreries

19/02/2014

La presència de les dones en la història de la ràdio catalana al Museu d’Història de Catalunya: “Dones a les ones”

La mostra es pot visitar fins al 21 de febrer i s’ofereixen visites guiades cada dissabte amb aforament reduït

Redacció.- El Museu d’Història de Catalunya ha obert al públic una nova exposició temporal dedicada a la presència de les dones en la història de la ràdio catalana: ‘Dones a les ones’. Des dels inicis de la ràdio a Catalunya, ara fa 95 anys, les dones hi han estat presents i el seu paper ha […]