Edició 4.705 (des del 27/09/2007)
Edició 4.705 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dilluns, 1 maig 2017

Strenes arriba a més de 32.000 espectadors en aquesta edició

De les 11.500 entrades que s'han posat a la venda, se n'ha venut un 89%, que significa 10.235 entrades

Redacció.- Un 20% més de públic a la seva cinquena edició, demostra l’encert de la idea del Festival Strenes, que el seu públic sigui el primer a viure les estrenes dels grups catalans i la necessitat que existís un espai al mercat musical català on poder presentar els nous treballs i espectacles dels artistes catalans a la primera meitat de l’any. Una ràpida consolidació, poc habitual en el món de la música, que fan que es passi dels 9.000 espectadors a la primera edició, als 32.250 de la darrera.

De les 11.500 entrades que s’han posat a la venda, se n’ha venut un 89%, que significa 10.235 entrades. Cal destacar que, a diferència d’altres edicions, la venda anticipada ha estat molt més important i no hi ha hagut cap concert que hagi baixat del 65% d’ocupació. Això demostra la confiança del públic en la prescripció del festival Strenes, ja que no només s’han omplert els concerts dels artistes consolidats sinó que també s’han omplert els concerts dels artistes emergents.

Els 22.000 espectadors restants resulten del concert inaugural al terrat amb Txarango, els concerts gratuïts de la Festa Major d’Strenes a la Plaça Catalunya i dels concerts de grups emergents al Yeah Indie Club i als Jardins de la Mercè.

Haver pogut esponjar en el temps el festival, ha permès que no hi ha hagi hagut un col·lapse de programació com en altres edicions, sense perdre l’ambient de festival que proposa l’esdeveniment.

S’han viscut grans moments que segurament quedaran a la retina de molts espectadors però també a l’anecdotari dels diferents artistes programats pel festival.
S’han esgotat les entrades pels concerts de Mishima, Els Amics de les Arts, Blaumut, Paco Ibáñez, Judit Neddermann, Cesk Freixas i Miquel Abras.

(Foto David Julià)Cinema

Inspirada en la novel·la de l’escriptora alemanya Cornelia Funke

18/06/2009 01:59''
Escenaris

L’emblemàtic espectacle Ölelés celebra els seus 10 anys a escena amb un remuntatge al Mercat de les Flors

13/12/2014
Cinema

Torna Pedro Almodóvar amb “Julieta”, interpretada per Emma Suárez i Adriana Ugarte

08/04/2016
Cinema

Un film suec guardonat al Festival de Sitges

16/04/2009

Cat Klezmer Trio, Clara Fiol, Tecum Terra i Laura Esparza i Carlos Esteban, finalistes del XIII Concurs Sons de la Mediterrània

Actuaran a la final en directe que tindrà lloc el proper mes d'octubre al C.A.T.

Redacció.- El grup blanenc Cat Klrezmer Trio, la mallorquina Clara Fiol, el duet valencià Laura Esparza i Carlos Esteban i les cantants celonines Tecum Terra són els quatre finalistes de la tretzena edició del Concurs Sons de la Mediterrània. La final se celebrarà el mes d’octubre a la sala de concerts del Centre Artesà Tradicionàrius, […]