Edició 4.251 (des del 27/09/2007)
Edició 4.251 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 6 juliol 2016

S’obre una convocatòria d’instal·lacions “land art” en el marc de l’esdeveniment Escape in the Park

Artistes, col·lectius, dissenyadors i decoradors poden presentar propostes, fetes amb material reciclat o reciclable, fins dilluns vinent

Redacció.- L’esdeveniment Escape in the Park, que tindrà lloc al parc de la Devesa el proper 6 d’agost, ha obert una convocatòria per a instal·lacions de “land art”. Els artistes, col·lectius artístics, dissenyadors i decoradors que hi estiguin interessats poden presentar les seves propostes, fetes amb material reciclat o que pugui ser reciclable, fins dilluns vinent enviant un correu a l’adreça electrònica convocatoria@escapeinthepark.es. Els projectes, que han d’estar relacionats amb la natura i integrats dins del parc de la Devesa, es construiran entre el 15 de juliol i el 6 d’agost.

Tal com ha explicat el tinent d’alcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, “aquesta és una proposta interessant pel que suposa de connexió entre la natura i la cultura i permet recuperar un espai tan emblemàtic i singular de la ciutat com és la Devesa per al gaudi i l’experiència cultural. L’art i el patrimoni natural conjugaran el mateix temps verbal”.

Escape in the park és un esdeveniment organitzat per Contrast, B4Booking i Electrona, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, i que vol promoure i potenciar el parc com a espai cultural i mediambiental. El plat fort de l’esdeveniment serà el concert de l’artista, DJ, i ambaixador de la música electrònica Richie Hawtin a l’escenari principal que s’instal·larà al parc.

devesagironaLand art

Lletres

Martí Gironell explicarà la festa de Sant Jordi a la TV pública alemanya

22/04/2008
CinemaTendències

Del 12 al 20 de novembre Barcelona és la capital del cinema indie amb el Festival L’Alternativa

14/11/2010 06:16
Cinema

El remake de ‘Carrie’, el film basat en el popular llibre de Stephen King, protagonitzat per Chloë Grace Moretz

06/12/2013
Cinema

Sam Raimi dirigeix a James Franco i Mila a Kunis ‘Oz: un mundo de fantasía’, la nova proposta de Disney

10/03/2013 01:32