Edició 4.575 (des del 27/09/2007)
Edició 4.575 (des del 27/09/2007)
Titulars | divendres, 5 juliol 2013

Sergi López, Mireia Mena, Juanan Rodríguez o Carles Dénia al Festival Eva a Pradell de la Teixeta

L’espectacle SÍ, PERò NO EXACTAMENTe de Sandra Rossi es desenvoluparà en una cova natural, la Cova del Rector, amb capacitat per a 180 persones, situada a les afores del municipi

El Festival EVA reprèn la seva programació del 5 al 7 de juliol al municipi de Pradell de la Teixeta amb 13 propostes artístiques basades en la narració i la tradició oral. El Festival condensa la programació en 3 intensos dies amb actuacions per a tots els públics vinculades directament amb el territori. L’EVA Pradell proposa un cap de setmana ple d’espectacles innovadors i diferents que busquen proporcionar a l’espectador experiències úniques als emplaçaments més singulars.

El divendres 5 de juliol, Juanan Rodríguez oferirà un divertit espectacle basat en els perspicaços contes d’Alesandro Boffa a les 23h al Corral nou. Un altre dels exemples més paradigmàtics de la vinculació del festival amb el territori serà l’espectacle SÍ, PERò NO EXACTAMENTe que ens oferirà la narradora catalano-argentina Sandra Rossi, en què reflexiona al voltant dels seus orígens i els contrastos que ha viscut en primera persona entre ambdues cultures. L’actuació es podrà gaudir el dissabte 6 de juliol en dues sessions nocturnes a la Cova del Rector, una cova natural amb aforament per a 180 persones i a la qual s’hi accedeix després d’una caminada col·lectiva de 20 minuts des del centre del municipi.

El dissabte s’estrenarà al migdia amb l’espectacle per a grans i petits Granotes, gripaus i altres trifulgues que oferirà Cesc Serrat, a la Plaça del Castell, i a les 13h, al Cafè La Societat, Josep Pedrals oferirà un recital de poesia –Sales per Pedrals-, recull del destacat poeta català Joan Sales. Per la seva banda, l’actor vilanoví Sergi López despullarà el seu personatge en una xerrada de proximitat a les 18.30h a la Plaça dels Vellets. Les 20h donaran pas a una activitat que es porta a terme des dels inicis del festival, A tres bandes, de la mà de Sandra Rossi, Teresa Puig i Cesc Serrat, que s’han citat a la mateixa Plaça dels Vellets per oferir un espectacle que ens conduirà pels carrers del poble de la mà dels tres narradors.

El diumenge 7 de juliol el Festival EVA oferirà diverses possibilitats lúdiques dirigides a tots els públics. A partir de les 11 hores el públic tindrà la possibilitat de pujar a l’escenari a la Plaça de l’Església per narrar, llegir, recitar o cantar en un fòrum Obert a on tothom hi podrà dir la seva. A partir de les 13.30h, també a la Plaça de l’Església, els glosadors Carles Belda i Mireia Mena convidaran al públic a pujar a l’escenari amb l’activitat El retorn del Gran Combat. L’EVA també ha programat l’espectacle aPASSIÓnat, que retrà homenatge als gairebé 500 anys d’història del gènere passionístic a l’Antic Molí d’oli en 5 sessions amb 15 persones per cadascuna. L’EVA també ha programat al diumenge a les 17.30h un espectacle per a tots els públics, L’Habitació de la Frida, un recorregut d’ombres xineses a través dels pinzells de Dalí, Picasso, Van Gogh i Warhol, a càrrec de la companyia La MaMi Riu. Finalment, l’encarregat de tancar el Festival serà el cantant Carles Dènia, que oferirà un concert de guitarra de caire intimista i petit format a les 20h a la Plaça dels Vellets.

 Turisme

L’eix comercial de Girona agrupa més de 200 establiments

18/02/2009 3:00''
Música

Cançons de Revolta internacionals a la inauguració de l’Strenes 2014

06/03/2014
Lletres

Xavier Gafarot i Rosana Lluch, guanyadors del VI Memorial Pere Rodeja

29/06/2017
Videoclips

Saldremos de esta

29/11/2010 02:53