Edició 3.920 (des del 27/09/2007)
Edició 3.920 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 4 novembre 2013

Sergi López i Jorge Picó tornen a la càrrega amb Shakespeare a Benicàssim, una proposta on l’alcohol, el sexe i l’humor estan assegurats

L’espectacle es podrà veure el 7 i 8 de novembre a la Sala La Planeta

Sergi López, el nostre actor més internacional, torna a la càrrega de la mà de Jorge Picó amb un nou projecte que s’estrenarà al festival Temporada Alta el proper dijous 7 i divendres 8 de novembre a la Sala La Planeta. Shakespeare a Benicàssim, recrea la història d’un jove anglès que arriba a l’estació de Benicàssim per anar a un festival de música inide. Una lectura dramatitzada on l’alcohol, el sexe i l’humor estan assegurats.

Vuit anys després de l’inoblidable Non Solum, estrenat a Temporada Alta i que encara avui continua de gira pel món, Jorge Picó com a director i Sergi López com a actor, amics inseparables, presenten la seva nova proposta, una lectura en escena de textos de Shakespeare emmarcats en una història d’un anglès que a banda de música pop, també guarda diversos fragments de Shakespeare al seu mp3, escollits com si fossin una “llista de reproducció intel·ligent”. Enric V, El Mercader de Venècia, Othelo, Hamlet, La Tempesta, Enric V i Ricard II, són els textos escollits i traduïts a sis mans per Miguel Teruel, Pilar Ezpeleta i Vicent Montalt. Dues taules d’oficina sobre l’escenari, una davant de l’altre fan que López interpreti i que “l’altre” personatge, assegut, miri, escolti i anunciï les entrades de personatges.

 

 Escenaris

Quim Lecina recrea història i llegenda del Jamboree amb un muntatge jazzístico-teatral

06/11/2015
Escenaris

El bcn216 i Carles Santos presenten l?espectacle ?Piturrino fa de músic?

17/05/2009

Visites guiades al Memorial Passatges a Walter Benjamin

08/07/2015
Tendències

La Seu d’Urgell, ciutat gegantera de Catalunya

17/04/2011