Edició 4.067 (des del 27/09/2007)
Edició 4.067 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 28 febrer 2013

Sé de un lugar, dirigida i escrita per Iván Morales i interpretada per Anna Alarcón i Xavier Sáez arriba al Teatre de Salt

El muntatge té una recent nominació als premis Max com a millor obra revelació

El proper dissabte, 2 de març, es presenta al Teatre de Salt el muntatge teatral “Sé de un Lugar” que està sent tot un fenomen de les arts escèniques de petit format. Un espectacle de text escrit i dirigit per Ivan Morales i interpretat per Anna Alarcón i Xavier Sáez.

“Sé de un lugar” és una tragicomèdia sobre l’amor després de l’amor, sobre la necessitat de trobar una àncora en un món totalment líquid, i sobre la música com a vincle entre les persones. En el muntatge el públic s’integra dins l’escenografia, puja a dalt l’escenari i les escenes passen al seu voltant, com si els espectadors es trobessin dins el menjador de casa en Simó, un dels dos personatges de l’obra.

L’espectacle, doncs, ens relata la relació de Simó i Béré, una parella que s’ho ha deixat. Cap dels dos vol renunciar a fer el seu propi viatge personal, per molt que això els porti a la soledat, però tampoc volen trencar els vincles més íntims, no volen deixar d’estimar-se. Segons Morales, aquest conflicte intern és el que vertebra el text.

Des de la seva estrena a La Caldera, “Sé de un lugar” ha representat tot un èxit dins el teatre de petit format i no ha deixat d’acumular premis i prorrogar temporades.

Recentment s’ha donat a conèixer que “Sé de un lugar” serà l’obra catalana nominada als premis Max 2013 en la categoria de muntatge revelació. El 2012 va rebre el guardó a la millor obra de creació de la revista Time Out Barcelona i el Premi Butaca al millor espectacle de petit format.

En una primeríssima versió, el muntatge ja es va poder veure a Girona, en el marc del festival Fora de Temporada (l’Off del Temporada Alta – Festival de Tardor de Catalunya) al pati de la Farinera Teixidor.

> Informació complementària

Anna Alarcónivan moralessé de un lugartemporada alta 2012Xavier Sáez

Escenaris

Miquel Allué Barreira s’embarca en solitari amb “MAGRITTE”

23/04/2016
Música

Halldor Mar rep el premi Pompeu Fabra en la categoria a la incorporació a la comunitat lingüística catalana

28/10/2018
Escenaris

Peret serà l’artista convidat de la 17ª Fira Mediterrània de Manresa

04/06/2014
Arts

La mirada critica i indiscreta de Pep Iglésias a l’exposició Ja en tinc prou

01/07/2014