Edició 4.400 (des del 27/09/2007)
Edició 4.400 (des del 27/09/2007)
Titulars | dissabte, 30 març 2019

El SAT! proposa a les famílies ser les protagonistes d’un conte

Del 6 al 14 d'abril es podrà veure Un conte d'estar per casa, de la companyia Minimons

Redacció.- El SAT! escalfa motors per Sant Jordi amb una proposta per a tota la família que busca fomentar la lectura entre els més petits i que es podrà veure els dies 6, 7, 13 i 14 d’abril.

Es tracta de “Un conte d’estar per casa”, un espectacle sensorial de la Cia. Minimons que utilitza el format d’instal·lació-recorregut a on les famílies seran les protagonistes de l’experiència amb el suport dels personatges de la companyia. El recorregut, que s’inicia en grups de 6 persones cada 4 minuts, transcorre a través de 9 estances d’una casa. A cada cambra s’hi troba un llibre i un mini món o diorama que l’escenifica (petita instal·lació que recrea un món real o imaginari a petita escala, ja sigui dins d’una maleta, calaix, llibre, etc.). Conforme s’avança per la instal·lació, els participants aniran descobrint la història que explica el llibre, conjuntament amb els mini móns sensorials amagats a cada espai. La curiositat i l’enginy hauran d’accentuar-se en tot moment, però sobretot l’agudesa dels sentits. Així, tots els membres del grup (adults i nens) aportaran idees per a desvelar les claus de la història i com continuar-la. El conte escenificat és “The dream of the twin worm”, escrit per Yolanda Navarro expressament pels nens de l’escola Brooklyn Waldorf School i posat en escena com a obra de teatre musical l’any 2013 a Nova York.

La Companyia “Minimons” és una formació especialitzada en crear recorreguts i instal·lacions per generar una aventura sensorial al públic visitant. Minimons està formada per Pancho García i Marta Juan . Per una banda, en Pancho García amb més de 20 anys d’experiència com a membre de la companyia Teatro de los Sentidos, on ha desenvolupat la seva creativitat com a dissenyador de llum, músic, actor i mestre de postgrau i tallers monogràfics, tant a nivell nacional com internacional. I per un altra banda, la Marta Juan, com a directora de l’empresa Aula BGT Serveis, ha realitzat tot tipus de projectes lúdics i culturals per famílies i infants des del 2001.Cinema

L’Acadèmia del Cinema Català anuncia els 10 curtmetratges preseleccionats als Premis Gaudí

21/11/2013
Exposicions

L’Espai Eat Art acull l’exposició Banyoles a la llum dels JJOO’92

26/07/2017
Exposicions

Un tast de fotografia a la galeria Il Mondo

27/02/2011
Escenaris

Neix cúpula de les Arts, una singular infraestructura cultural a l’Eixample Sud de Girona

28/08/2018