Edició 4.255 (des del 27/09/2007)
Edició 4.255 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 4 octubre 2018

El SAT! acull la 2a Mostra de Dansa Catalana de Creació

El cicle posa en valor el treball de quatre esbarts dansaires de Barcelona

Redacció.- De l’11 d’octubre al 30 de novembre al SAT! Sant Andreu Teatre se celebra la 2a Mostra de Dansa Catalana de Creació. El cicle posa en valor el treball de quatre esbarts dansaires de Barcelona – els esbarts Sant Martí, Joventut-Nostra, Maragall i Ciutat Comtal – que, a banda de recollir i difondre els balls tradicionals catalans, han creat noves danses i espectacles que s’inspiren en la tradició però incorporen els nous llenguatges de la dansa.

L’encarregat d’inaugurar el cicle el dijous 11 d’octubre serà l’esbart Sant Martí amb Som, un espectacle que inclou tradició i contemporaneïtat per definir el que ‘som’. El dia 9 de novembre serà el torn de l’esbart ‘BLLM’ de l’Esbart Joventut Nostra – Sant Jordi, un tastet de danses tradicionals de nova creació (Retaule català, Més enllà de la parella, Ballem, Festa) . El dia 16 de novembre l’Esbart Maragall interpretarà ‘Essències’ un espectacle que parteix de la tradició per evolucionar cap als sentiments i les emocions. Finalment, el 30 de novembre tancarà el cicle l’esbart Ciutat Comtal amb Ara i abans, que ens parla de la tradició i l’actualitat, allò nou i allò antic, el present i el passat, l’avui i l’ahir…l’ara i l’abans.

Les entrades ja estan a la venda a la web de www.espaidansat.cat a 6€

La 2a edició de la Mostra de Dansa Catalana de Creació és una iniciativa del Servei de Cultura Popular de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, els esbarts Maragall, Joventut Nostra- Sant Jordi, Ciutat Comtal i Sant Martí, i el SAT! Sant Andreu Teatre.Escenaris

Vitruvi presenta el seu primer disc, Sorolls

01/06/2008 4:08''
Escenaris

El llac de les mosques és el nou lloc que proposa Sol Picó per viure el rock&roll

10/11/2009
Escenaris

100 COPS DE ROCK, per Joan Lluís Bozzo, una funció única i irrepetible en la història del teatre i del rock català

21/12/2011
Cinema

“Déjame salir”, el thriller terrorífic de Jordan Peele

19/05/2017 02:27