Edició 4.096 (des del 27/09/2007)
Edició 4.096 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 4 octubre 2018

El SAT! acull la 2a Mostra de Dansa Catalana de Creació

El cicle posa en valor el treball de quatre esbarts dansaires de Barcelona

Redacció.- De l’11 d’octubre al 30 de novembre al SAT! Sant Andreu Teatre se celebra la 2a Mostra de Dansa Catalana de Creació. El cicle posa en valor el treball de quatre esbarts dansaires de Barcelona – els esbarts Sant Martí, Joventut-Nostra, Maragall i Ciutat Comtal – que, a banda de recollir i difondre els balls tradicionals catalans, han creat noves danses i espectacles que s’inspiren en la tradició però incorporen els nous llenguatges de la dansa.

L’encarregat d’inaugurar el cicle el dijous 11 d’octubre serà l’esbart Sant Martí amb Som, un espectacle que inclou tradició i contemporaneïtat per definir el que ‘som’. El dia 9 de novembre serà el torn de l’esbart ‘BLLM’ de l’Esbart Joventut Nostra – Sant Jordi, un tastet de danses tradicionals de nova creació (Retaule català, Més enllà de la parella, Ballem, Festa) . El dia 16 de novembre l’Esbart Maragall interpretarà ‘Essències’ un espectacle que parteix de la tradició per evolucionar cap als sentiments i les emocions. Finalment, el 30 de novembre tancarà el cicle l’esbart Ciutat Comtal amb Ara i abans, que ens parla de la tradició i l’actualitat, allò nou i allò antic, el present i el passat, l’avui i l’ahir…l’ara i l’abans.

Les entrades ja estan a la venda a la web de www.espaidansat.cat a 6€

La 2a edició de la Mostra de Dansa Catalana de Creació és una iniciativa del Servei de Cultura Popular de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, els esbarts Maragall, Joventut Nostra- Sant Jordi, Ciutat Comtal i Sant Martí, i el SAT! Sant Andreu Teatre.Escenaris

Nova edició del cicle de peces curtes de dansa a El Maldà

07/01/2018
Música

Vergesdosmiladéu

28/07/2012
Arts

Arriba una nova edició del Sismògraf, el festival que detecta el moviment

22/03/2016
Escenaris

Nou concert de BandAutors al Palau per a tota la família

11/12/2010