Edició 4.096 (des del 27/09/2007)
Edició 4.096 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 19 juliol 2018

S’amplia el termini d’inscripcions per al Showcase de Pilots de Ficció fins el 31 de juliol

Els capítols seleccionats es projectaran al Serielizados Fest i en el Screen TV, i els premiats es donaran a conèixer i es tornaran a projectar al Zoom Festival d'Igualada.

Redacció.-El Showcase de Pilots de Ficció tornarà aquesta tardor amb l’esperit de sempre: donar visibilitat i projecció al talent emergent en el camp de les sèries i les webseries. En aquesta cinquena edició, els capítols seleccionats es projectaran al Serielizados Fest i en el Screen TV, i els premiats es donaran a conèixer i es tornaran a projectar al Zoom Festival d’Igualada.

El termini de presentació i inscripció de pilots (rodats a Espanya o de residents espanyols, en qualsevol llengua oficial de l’Estat), s’amplia fins a les 23.59h del 31 de juliol de 2018, mitjançant el portal Festhome. Les bases de la convocatòria es poden consultar al web de Serielizados Fest.

TRES SEUS I ORGANITZADORS

La cinquena edició del Showcase tindrà tres seus i organitzadorsBarcelona (Serielizados Fest)Màlaga (Screen TV) i Igualada (Zoom Festival). Una selecció de pilots de sèries i webseries finalistes serà projectada al Serielizados Fest (Barcelona, 28 de setembre) i a Screen TV (Màlaga, 3-6 octubre).

Una de les innovacions del Showcase de Pilots de Ficció és que els creadors de les sèries finalistes tenen l’oportunitat de conversar 10 minuts amb cada membre del jurat professional per rebre una valoració de la seva producció. La sessió ‘Meet the Expert‘ s’organitzarà aquest any dins del marc del Serielizados Fest (Barcelona) a la seu de l’SGAE.

Enguany s’atorgarà el Premi Playground on el mitjà digital escollirà un dels pilots per donar difusió a través de les seves xarxes socials.

Es donaran dos premis (amb aportacions econòmiques), un atorgat per un jurat de professionals de l’audiovisuali l’altreatorgat per les votacions del públic a Màlaga i Barcelona. Els dos guanyadors seran anunciats a la Gala de Cloenda del Festival Zoom d’Igualada i seran projectats també en aquest festival.

> Informació complementària

festival de cinenous talentspilotSerielizados Festserieswebserie

Exposicions

Alberto Corazon exposa a Reus

29/10/2012
Escenaris

Dos espectacles per a tots els públics arriben a Temporada Alta aquest cap de setmana: Allegro, de Cor de Teatre i Paco Mir, i El Petit Príncep, d’Àngel Llàcer i Manu Guix

09/10/2015
Exposicions

La Filmoteca i el CCCB en el programa ?Del éxtasis al arrebato, un recorrido por el cine experimental español?

11/07/2009
Escenaris

FiraTàrrega obre les inscripcions del Taller d’escriptura dramàtica per a arts de carrer

18/02/2016