Edició 4.429 (des del 27/09/2007)
Edició 4.429 (des del 27/09/2007)
Titulars | diumenge, 26 novembre 2017

Salvaescales, elevadors domèstics, plataformes per accessibilitat

Estem especialitzats en les cadires salvaescales, plataformes elevadores, elevadors, ascensors

Redacció.- Cada barrera arquitectònica que cal superar és diferent.Enier li ofereix la millor solució, ja que som una empresa que dissenyem abans de fabricar.

Estem especialitzats en les cadires salvaescales, plataformes elevadores, elevadors, ascensors, i altres elements per superar barreres arquitectòniques, i accessibilitat.

Gràcies a l’experiència acumulada, després d’escoltar els suggeriments dels clients i de realitzar una recerca de solucions avançades, garantim fiabilitat, seguretat i qualitat en els nostres sistemes.
Des de 1970, amb la marca enier el nostre objectiu ha estat proposar solucions eficaces als requeriments d’elevació de forma còmoda i segura. Actualment la marca enier és sinònim d’especialització en el sector de l’elevació i l’accessibilitat, després d’haver dissenyat, fabricat i instal·lat milers d’equips a tot Espanya i també exportats a l’exterior.

Cadires pujaescales

 

Cada barrera arquitectónica que hay que superar es diferente. Enier le ofrece la mejor solución, ya que somos una empresa que diseñamos antes de fabricar. Estamos especializados en las sillas salvaescaleras , plataformas elevadoras, elevadores, ascensores, y otros elementos para superar barreras arquitectónicas, y accesibilidad.

Gracias a la experiencia acumulada, después de escuchar las sugerencias de los clientes y de realizar una búsqueda de soluciones avanzadas, garantizamos fiabilidad, seguridad y calidad en nuestros sistemas.
Desde 1970, con la marca enier nuestro objetivo ha sido proponer soluciones eficaces a los requerimientos de elevación de forma cómoda y segura. Actualmente la marca enier es sinónimo de especialización en el sector de la elevación y la accesibilidad, después de haber diseñado, fabricado e instalado miles de equipos en toda España y también exportados al exterior.

 

 

 Lletres

Narcís Comadira publica una antologia autobiogràfica de poesia universal amb motiu del seu 70è aniversari

25/09/2012
Cinema

Sala Montjuïc: 10 anys de cinema des de la muntanya de Barcelona

26/06/2012 04:35
Cinema

Leticia Dolera intentarà sobreviure en un casament ple de zombis a ‘[REC]3 Génesis’

29/03/2012 01:44
Lletres

La UOC i el TERMCAT creen un observatori de la terminologia de la societat del coneixement

16/03/2009