Edició 4.524 (des del 27/09/2007)
Edició 4.524 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 25 agost 2015

Roger Pera i Mingo Ràfols protagonitzen VAN GOGH el musical

ROGER PERA com a Vincent Van Gogh i MINGO RÀFOLS com a Paul Gauguin

A partir del 12 de setembre, l’espectacle musical VAN GOGH, es podrà veure a l’escenari del Teatre del Raval. 

El musical que és una creació de Joan Olivé i Roc Olivé compta amb tres músics en directe, Dionís Olivé a la guitarra acústica; Víctor Gorriti a la guitarra elèctrica i Núria García al violí i la col·laboració especial de Pep Sala com a veu del Girasol. El repartiment el completa Miquel Malirach com a Ursula Layer.

VAN GOGH, EL MUSICAL és una comèdia de situació al més pur estil “La extraña pareja” o “Plats bruts” amb la peculiaritat que la nostra parella còmica es troba en ple segle XIX, en un petit poble francès anomenat Arlés i està formada per dos grans pintors impressionistes, en Vincent Van Gogh i en Paul Gauguin, que varen viure junts durant dos mesos l’any 1888. Durant aquests dos mesos de convivència, en Van Gogh s’enamorarà d’una prostituta d’Arlés que es deia Úrsula Layer, el màxim desig de la qual era ser pintada i fornicada, o viceversa, pel gran pintor impressionista Paul Gauguin, que justament estava passant una etapa poc inspirada.

El simple fet d’imaginar-se pintant una prostituta rural i poc amant de la depilació no l’ajudava massa a sortir de la seva apatia pictòrica. El desig de Paul Gauguin era fugir a Tahití a pintar indígenes nues. En Vincent Van Gogh, per la seva part, intent seduir l’Úrsula i demanà consell al seu amic Robert, un girasol amb molt poc a dir; o potser no? Com aconseguirà Vincent Van Gogh l’amor de l’Úrsula Layer? Amb un autoretrat? O cantant una bona cançó…Doncs això és un musical, i és el que més s’estila?

La vida d’en Vincent Van Gogh explicada de la manera més boja i gamberra possible, passant per Holanda, París, Arlés o el sanatori Saint-Rémy-de-Provence i fins el dia de la seva mort, el 29 de juliol de 1890, ara fa 125 anys..

> Informació complementària

Joan OlivéMingo RàfolsmusicalRoc OlivéRoger PeraVan Gogh

Música

El Primavera Sound engega amb una actuació sorpresa aquest dimecres i el dijous amb el suec Jens Lekman

31/05/2017
Cinema

‘La forma del agua’, de Guillermo del Toro, inaugurarà Sitges 2017

09/08/2017
Videoclips

Desapareixo

11/12/2011 03:21
Escenaris

Charabia

04/06/2010