Edició 4.458 (des del 27/09/2007)
Edició 4.458 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 16 juliol 2018

Roger Mas presenta PARNÀS als jardins del Recinte Modernista de Sant Pau

Els Concerts d’Estiu tornen als jardins del Recinte Modernista cada dijous

Redacció.-Roger Mas encarna com ningú el prototip del cantautor: agermanar música i poesia, autoria i interpretació, però també novetat i tradició. Ho ha demostrat a cada disc, reinventant-se en trobador incipient, crooner de cobla, artista tel·lúric, bluesman rutilant, estrella del pop, rapsode profund o un doll de veu fonda. Tots encarnats en els temes, estils i grups més diversos.

Poeta entre músics i músic entre poetes, ara, amb una veu en plena maduresa, se’ns endú de viatge al PARNÀS, al jardí dels poetes, on insisteix a emocionar-nos amb les veus dels altres i músiques noves.

Complerts els vint anys del seu primer disc, ens presenta PARNÀS. Al disc, influenciat per les connotacions poètiques i mitològiques de la muntanya grega (on s’assegura que viuen les nimfes), hi trobem noves cançons, adaptacions de cançons tradicionals o antigues i poemes que ha musicat d’autors tan diversos com Amadeu Vidal i Bonafont, Toni Gol i Roca, Miquel Martí i Pol, Joan Maragall, Salvador Espriu, Eulària Anzizu…

Els Concerts d’Estiu es fan als jardins del Recinte Modernista cada dijous a les 21.00 h, el proper concert programat és el de Las Migas (26 de juliol); concert amb el qual finalitzarà la V edició dels Concerts d’Estiu, una cita que té la voluntat de fer del Recinte un indret viu i actiu en l’escena cultural de la ciutat i participar en la dinamització de l’oferta dels barris que envolten el conjunt arquitectònic.

Els jardins del Recinte Modernista són un espai idíl·lic per escoltar música les nits d’estiu. La música es pot acompanyar amb la proposta gastronòmica del 1902 Cafè Modernista, del Grup Sagardi, al mateix espai del concert, on s’oferirà un tast de la seva cuina de producte. Els assistents també poden visitar l’obra de Domènech i Montaner abans de l’inici del concert

> Informació complementària

concertsJoan Maragalllas migasMiquel Martí i Polmodernismepoemes musicatsRoger MasSalvador Espriu

Música

L’edició d’aquest any del festival Strenes camí de ser multitudinària

11/03/2017
Escenaris

El SAT! celebra 15 anys i enceta la temporada 2018-2019

07/09/2018
Arts

Més de 50 especialistes participen a la II Jornada Cultura i Medi Ambient al Museu d’Art de Girona

27/09/2011
Exposicions

Ingràvid torna a Figueres presentant la sisena edició del festival

30/09/2014 04:39