Edició 4.667 (des del 27/09/2007)
Edició 4.667 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dissabte, 13 febrer 2016

Roc Casagran publica aquest mes de febrer “L’amor fora de mapa”, la seva nova novel·la

El llibre, publicat a l’editorial Sembra Llibres, es trobarà a les llibreries a partir del 18 de febrer

Quatre anys després de l’èxit d’”Ara que estem junts”, editat per Columna, l’escriptor Roc Casagran publica nou llibre el proper 18 de febrer a l’editorial Sembra Llibres. “L’amor fora de mapa” és una esplèndida novel·la sobre la bellesa i l’angoixa, l’atracció i la prohibició, l’autenticitat i el desconcert. Un mapa dibuixat amb els sentiments fragmentats de tres ànimes d’uns trenta-i-pocs anys que tracten de sobreviure envoltats en les incerteses i les crisis que minen els temps actuals.

 

Després de trencar una llarga relació en un hotel d’Alacant, el Llull caurà en una espiral que l’obligarà a plantejar-se el sentit de la vida que l’envolta. Però, sobretot, a valorar les tres potes en què s’ha sustentat la seva fràgil estabilitat emocional: la Clàudia, l’activista social que s’enfronta als seus traumes amb fugides endavant; l’Eldar, el guitarrista d’origen bosnià que es guanya la vida en una funerària; i la poesia, l’arma amb què el Llull dispara contra els seus fantasmes.

 

Amb la sensibilitat i l’habilitat que el caracteritza, Roc Casagran, una de les veus amb més projecció de les nostres lletres, ens ofereix en aquesta esplèndida novel·la un laberint afectiu embolcallat de versos i cançons en què les pors i els desitjos més íntims són les brúixoles els protagonistes. La trama narrativa, que comença a Alacant i acaba a Prada “construint el país sencer”, en paraules de l’autor, entrellaça un total de catorze poemes.

Amb aquesta nova iniciativa, Sembra Llibres, que la passada primavera va editar “No ens calia estudiar tant” de Marta Rojals, un dels llibres més venuts en Sant Jordi, continua proposant al seu catàleg una acurada selecció d’obres singulars amb capacitat per seduir un públic lector ampli i divers. El mes de maig, Roc Casagran va publicar a Sembra Llibres una versió del “Llibre de les bèsties” de Ramon Llull que ha gaudit d’una magnífica acollida per part de la crítica i dels lectors, i compta ja amb tres reimpressions.

 

L’amor fora de mapa – el disc

De “L’amor fora de mapa” ha sorgit un disc a mans de Borja Penalba i Mireia Vives, que han composat la música i els arranjaments per convertir els 14  poemes de la novel·la en les lletres del seu nou treball que també es titularà “L’amor fora de mapa” i que comptarà amb una gira pròpia.  Mireia Vives va ser la veu característica del grup de rap Rapsodes, i Borja Penalba ha treballat amb artistes com ara Feliu Ventura, Lluís Llach, Maria del Mar Bonet o Albert Pla, entre d’altres.  El disc sortirà a la venda el proper dissabte 27 de febrer.

L'amor fora de mapanovel·laRoc Casagransembra llibres

Prova programació

25/04/2018
Arts

14 museus constitueixen la Xarxa de Museus d’Art de Catalunya

17/10/2014
Escenaris

El CRAC ha inaugurat el Cabaret Coluche

20/10/2008

Santi Vila presideix la taula rodona “Art, paisatge i intervenció” organitzada per “Bonart” al CCCB

28/02/2013

A la venda les entrades de DeltaChamber Music Festival 2020

Se celebrarà a Amposta del 28 de juliol al 2 d'agost

Redacció.- Ja es poden adquirir les entrades per a l’edició “Parèntesi” d’aquest festival internacional de música de cambra, que fa uns dies va presentar la seva edició més trencadora adaptada a la situació actual. “Parèntesi” inclou una quarantena de concerts individuals en tres llocs emblemàtics de la ciutat (Torre de la Carrova, pati de l’antic […]