Edició 4.868 (des del 27/09/2007)
Edició 4.868 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dissabte, 13 febrer 2016

Roc Casagran publica aquest mes de febrer “L’amor fora de mapa”, la seva nova novel·la

El llibre, publicat a l’editorial Sembra Llibres, es trobarà a les llibreries a partir del 18 de febrer

Quatre anys després de l’èxit d’”Ara que estem junts”, editat per Columna, l’escriptor Roc Casagran publica nou llibre el proper 18 de febrer a l’editorial Sembra Llibres. “L’amor fora de mapa” és una esplèndida novel·la sobre la bellesa i l’angoixa, l’atracció i la prohibició, l’autenticitat i el desconcert. Un mapa dibuixat amb els sentiments fragmentats de tres ànimes d’uns trenta-i-pocs anys que tracten de sobreviure envoltats en les incerteses i les crisis que minen els temps actuals.

 

Després de trencar una llarga relació en un hotel d’Alacant, el Llull caurà en una espiral que l’obligarà a plantejar-se el sentit de la vida que l’envolta. Però, sobretot, a valorar les tres potes en què s’ha sustentat la seva fràgil estabilitat emocional: la Clàudia, l’activista social que s’enfronta als seus traumes amb fugides endavant; l’Eldar, el guitarrista d’origen bosnià que es guanya la vida en una funerària; i la poesia, l’arma amb què el Llull dispara contra els seus fantasmes.

 

Amb la sensibilitat i l’habilitat que el caracteritza, Roc Casagran, una de les veus amb més projecció de les nostres lletres, ens ofereix en aquesta esplèndida novel·la un laberint afectiu embolcallat de versos i cançons en què les pors i els desitjos més íntims són les brúixoles els protagonistes. La trama narrativa, que comença a Alacant i acaba a Prada “construint el país sencer”, en paraules de l’autor, entrellaça un total de catorze poemes.

Amb aquesta nova iniciativa, Sembra Llibres, que la passada primavera va editar “No ens calia estudiar tant” de Marta Rojals, un dels llibres més venuts en Sant Jordi, continua proposant al seu catàleg una acurada selecció d’obres singulars amb capacitat per seduir un públic lector ampli i divers. El mes de maig, Roc Casagran va publicar a Sembra Llibres una versió del “Llibre de les bèsties” de Ramon Llull que ha gaudit d’una magnífica acollida per part de la crítica i dels lectors, i compta ja amb tres reimpressions.

 

L’amor fora de mapa – el disc

De “L’amor fora de mapa” ha sorgit un disc a mans de Borja Penalba i Mireia Vives, que han composat la música i els arranjaments per convertir els 14  poemes de la novel·la en les lletres del seu nou treball que també es titularà “L’amor fora de mapa” i que comptarà amb una gira pròpia.  Mireia Vives va ser la veu característica del grup de rap Rapsodes, i Borja Penalba ha treballat amb artistes com ara Feliu Ventura, Lluís Llach, Maria del Mar Bonet o Albert Pla, entre d’altres.  El disc sortirà a la venda el proper dissabte 27 de febrer.

L'amor fora de mapanovel·laRoc Casagransembra llibres

Tendències

Els fans de la porta dels somnis finançaran els seu proper disc gràcies al projecte Apadrina un artista

24/02/2010
Escenaris

El Festival de la Veu de Banyoles celebra el seu desè aniversari amb més de vint actuacions i una dotzena d’activitats paral·leles amb la veu com a fil conductor

29/05/2013
Lletres

Carles Torres guanya la 39 edició del Premi de Novel·la Curta Just M.Casero

31/10/2019
Tendències

De Saturn a Stalin: sobre el terror en l’art modern

26/10/2009

El bon policia, la desconeguda comèdia de Santiago Rusiñol, arriba a El Maldà

Els actors Ricard Farré i Arnau Puig han adaptat el text i han creat una dramatúrgia pròpia

Redacció.- El 9 de febrer arriba a El Maldà l’estrena d’El Bon Policia, una adaptació de Ricard Farré i Arnau Puig de la comèdia de Santiago Rusiñol. De fet, una de les comèdies més desconegudes de l’autor. Una obra molt poc representada i que en la seva estrena al Teatre Romea el 10 de novembre […]