Edició 3.802 (des del 27/09/2007)
Edició 3.802 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 22 maig 2014

Raphaël Pichon debuta a l’Estat espanyol dirigint el Cor Jove de l’Orfeó Català al Palau de la Música Catalana

Pichon és un dels màxims exponents de la nova generació de directors de música antiga,

Avui a les 20:30h, Raphaël Pichon, dirigirà el Cor Jove de l’Orfeóal Palau de la Música Catalana. El concert suposarà el debut a l’Estat espanyol del jove director i de l’Ensemble Pygmalion, formació de la qual és fundador. Es tracta d’una gran ocasió per al Cor Jove de l’Orfeó Català i per al públic barceloní d’endinsar-se en la interpretació del Barroc francès, amb dues obres fonamentals de Marc-Antonine Charpentier, acompanyats per autèntics especialistes.

El director, que va fundar l’Ensemble Pygmalion quan tenia 22 anys, es perfila com a successor dels grans noms del panorama musical francès. Mostra d’això és el seu recent fitxatge per la discogràfica Harmonia Mundi, la residència de la seva formació a l’Opéra Comique els propers cinc anys i a la nova sala Philharmonie de París i el seu compromís amb el Festival International d’Art Lyrique d’Ais de Provença.

Pichon va arribar diumenge per treballar amb el Cor un repertori que la formació catalana està treballant des del mes de març. “Hi ha hagut des de l’inici una connexió entre Pichon i el Cor, i ens ha contagiat una energia i una llum en la interpretació que estem segurs que revertirà en un Charpentier genuí”, afirma Esteve Nabona, director del Cor Jove de l’Orfeó Català. Segons Nabona, ha estat un privilegi treballar amb un director amb aquestes qualitats i que “busca la bellesa de la frase musical i del so conjunt”.

> Informació complementària

barcelonaCor Jove de l’OrfeóalmusicaòperapalauRaphaël Pichon

Escenaris

El Mercat de les Flors celebra els seus 25 anys amb La Fura dels Baus

30/04/2011
Arts

Neix a Catalunya el primer i únic festival internacional de circ

21/01/2012
Lletres

Atorguen els Premis de la Crítica dels Escriptors Valencians

28/05/2009
Cinema

Wes Craven torna a afilar el ganivet amb Scream 4

23/04/2011 02:27